Tuesday, March 8, 2011

penantian yg memdebarkan ...

assalamulaikaum aduhhhh rasa2nye sudah agak lama Gua tak menulis dalam Blog Gua nie dalam keadaan Gua yg sarat agak malas nak duk mengadap L'Top lama2 bila rasa2 nak menjeguk2 baru la muncul hehhehe .. teruk betul aku nie kan ... senang citer aku malas nak menulis ...

now aku da 7 months lebih pehhhh mcm tak percaya aku da sarat dalam keadaan nie apa2 je yg aku buat amat2 la meletih kan lebih2 lagi boleh dikatakan hari2 aku mesti tido agak lewat coz nak melayan si manis aku yg semakin hari semakin melasak ada masa kul 4 pagi dia bangun minta main ummi & babah dia dah tahap keletihan tak ingat dunia tapi tetap bangun melayan kerenah si manis aku 2 la ... tapi aku kecian kan suami tersayang aku da la kerja siang malam balik2 nak rehat nak melayan anak dara kami plak ... tapi dia tetap tak merugut tetap senyum melayan kerenah si manis dia ... alhamdullilah amin aku amt bersyukur dengan kurniaan mu ...

penantian semakin hampir tak sabar plak aku rasa harap2 aku akan melahirkan dengan selamat insyallah ..

aku tak tahu nak bilang g mana perasaan aku untuk kali ke 2 aku akan melalui saat2 yg mendebarkan aku harap semua berjalan dengan sempurna dan lancar dan aku harap allah sentiasa memberi aku ruang untuk sempurnakan tugas ku ya allah amin ...

untuk kali ke 2 aku akan melalui perasaan ini .. seram sejuk still terbayang2 di kepala ~ giler kalau boleh tak ingin nak ingat saat2 hayfa dilahirkan maybe rezeki aku kurang ok kot disana maybe ... semua da ditentukan dan kini hayfa alyya sihat dengan sempurna aku syukur dengan semua ini dengan pengalaman yg aku lalui saat2 itu amat mengajar aku tentang sesuatu yg harus aku hargai dalam hidup aku ..

and Now aku tak sabar nak menanti kelahiran kali ke 2 owahhh terasa aku amat bahagia seakan tak percaya aku akan m'ninbang cahayamata yg ke 2 i'am Ready nOw hayfa ready Now Babah Ready Now ... & aku akan dapat anak buah dalam tahun yg sama sama adik perempuan aku pun Preggy same like me .. tetap tak boleh nak kalah ngan kakak dia yg cantikkk nihhh ...

alhamdullilah rezeki anak2 sentiasa ada buat kami sekeluarga dan sering dipermudahkan buat kami amin ... 1 per1 berita gembira yg kami terima syukur pada mu Ya Allah Amin ..




2 comments:

nikihsa shukran said...

wah best la akak kan nanti diorang g sekolah sekali la hikhikk tahniah2....

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

hehhe best akak yg pening melayan budak2 nie nanti hehhe