Tuesday, December 27, 2011

coretan Gua ..~

aku harap taun baru akan sentiasa buat kami sentiasa tersenyum
Norhaizad + Maizatul AKmal + Hayfa Alyya + Qhaliff Iman

jerit kat babah biler nak tunaikan janji bawa kami 3 beranak bercuti nihhhhhh tgl beberapa hari je nak masuk taun baru semua kalau boleh nak tukar baru Banyak Cantek Muka engkauuuuuu kah kah kah kah ...

taun baru cerita baru untuk keluarga besar aku taun baru ahli keluarga tidak akan bertambah kalau boleh nak membesarkan duaberadik nie dulu puas2 after 3year insyallah aku akan berusaha keras untuk tambah ahli keluarga ~ senyum Gataiiiii ..

jerit sama itu suami " babah biler nak bawa kami bercuti2 nihhh " tak sabar da nie nak bawa budak2 nie cuti2 1 malaysia nak berGumbira .. tempat yg ingin dilawati insyallah nak pegi cherating ler best ke kat sana wish babah nak bawa kami ke sana insyallah kalau ada rezeki anak2 ..

awal taun da start membajet x kisah la dari segi apa pun bulan 4 & 5 bufday anak2 nak kene simpan duit kalau ada rezeki nak buat doa selamat tuk duaberadik sekali senang x de membazir buat sekali je sambut bufday budak2 nie .. raya pun awal dekat ngan bufday Encik suami plak baju2 raya tuk budak2 nak kene beli awal2 nak pakai yg lama da sure tak muat da so kene gak la ganti yg baru tuk budak2 nie tak sedap hati plak nak bg pakai yg lama anak baru 2 je heheh ...

" ada rezeki insyallah ummi & babah buat yg terbaik untuk anak2 ummi & babah "





1 comment:

NURUL JAMIAN said...

alahai comelnya gambar korang