Wednesday, July 1, 2009

saat hari manis ku

Siti Sarah & Amir Khalid

hapyy nampak Encik Abg Kita nie ...

Time berarak Masing2 Padang kaki nie apa Kes hehhehe
susah Giler Nak jln Time nie adoiii.. yg Penting Best hehehhe

PeLamin Indah Ku yang ku mimpi2 dalam mimpi kot hahhah

nie la Dia PengapiT ComEl aku
alahai sweetnyer heheh

bedebar2 menanti rombongan pengantin lelaki ..

sempat Pose ngan cousin aku yang comel nie heheh

this my best friend yang banyak menolong dari seblum hingga la selepas majlis aku berlansung ... Tq sgt2 .. Love U muahhhhh

2 comments:

Fathiyah said...

congrate mai ;)
sori,akak betul2 tak perasan awak tanya kat mana akak beli tudung off-white(nikah) tu.sori sgt2.rs bersalah la.akak beli kat sri munawwarah,ttdi.
btw,semoga hepi selalu ;)
salam kenal.nnt upload lg gambar kawen tau.awak cantik!

My's itu aku SyanG... said...

Tq kak Takper la kak mai ok je heheh yang penting semua berjalan dengan lancar dan selamat syukur alhamdullah amin heheh... ok anti mai masuk kan semua ek ada yang tak siap lagi heheh Tq sgt2...