Friday, June 24, 2011

horey3 ... T_T

sekarang aku da mula liat or malas nak on9 coz cibuk sgt melayan 2 org kerenah puteri & putera kini aku sudah selesai berpantang itu bermakna aku sudah merdeka horey2 aku da merdeka seru bangat heheh .. perasaan still same x berubah pun anak je yg b'tambah 2 nak tambah 3 No No No maybe 5 year akan dtg insyallah ..

da berbulan2 aku menumpang duk uma mak dari sebelum aku b'salin lagi coz keadaan x mengizin kan aku untuk tgl bersendirian di temani anak dara yg asyik nak buli aku je .. babah da start sibuk so terpaksa la aku berlari2 ke rumah emak nasib baik la umah mak aku dekat je Sg Ramal Baru hahha..

ahad nie aku akan beransur balik ke rumah sendiri sunyi la nampaknye kalau x hari2 aku dgr suara budak2 bergaduh anak aku tak terkecuali pun coz dia sekarang sudah pandai sgt menyakat jeng jeng jeng {itut peragai babah dia la 2 suka menyakat org }

mulai isnin aku mula sibuk melayan anak2 N suami morning2 bangun masak siapkan apa yg patut kemas apa yg patut sebelum budak2 nakal 2 bangun .. tgl la aku 3 beranak coz babah keluar b'kerja .. rindunye waktu kerja tapi best lagi layan anak2 kat rumah best lagi dapat makan with anak2 lgi best jadi TarZan hahahhaha ...

waktu petang plak waktu bawa anak2 kuar berjalan2 kalau asyik terperuk dalam rumah pun bosan aku yg tua nie pun bosan duk uma nie kan budak2 hehhe ...

kini usia perkahwinan da 2 year anak pun da 2 org heheh .. pejam celik pejam celik mcm tak percaya anak aku da dua korang percaya Tak ???

hari nie aku kuar berdua ngan ejad coz aku nak gunting rambut sambil g makan Mc'D yg paling bestnye baru sehari aku habis pantang aku da berani naik moto hahha anak2 tido boleh la kuar jb kalau nak bw aduhhh mmg tak tergunting la rambut aku nie .. nak naik kate g kajang hurm alamatnye tak kesampaian la aku nak gunting rambut coz kajang popular dengan keadaan jem yg amat la sgt kalau nak tahu cuba test dtg ke pekan kajang nie mmg sakit hati kalau tgk jln jem heheh ..


2 comments:

jeilita said...

suker bab x sempat gunting rambut sbb sy pon alami masalah yg sama..hehe. sjak lahirkn ank ke-4 x smpat jengah salun pn...

Fadilah R. said...

wah mcm seronok je mai. xdpt byk kalau kite beranak lagi. hehehe.