Sunday, June 12, 2011

Qhaliff Iman One Months ..


alhamdulillah Qhaliff Iman da genap sebulan kalau dikire2 aku da 33 hari dalam pantang so masih ada seminggu lebih aku nak habis kan pantang pehhh cam x sbr tapi dalam pantang pun aku still boleh merayap heheh sempat la juga aku shopping raya tuk Qhaliff Iman yg buat hati aku puas kalau dulu asyik cari baju Hayfa Alyya kini anak aku pun da dua alhamdullilah anak ku sepasang so boleh la shopping baju tuk baby boy N Girl warlahhhhh best sesanggat..

kini aku sudah punya pengalaman baru untuk mengurus kan kedua2 puteri N putera dan dalam masa yg sama aku akan menjalankan tugas suri rumah seperti biasa, sekarang kan aku tak kerja da duk umah jaga anak2 urus kan rumah tangga .. nak kata tak rindu alam pekerjaan aku sgt2 rindu tapi kalau di beri peluang tuk kerja balik hurmmm susah untuk aku katakan yesss sebaliknya No coz aku ingin mendidik N membesarkan anak2 aku dengan tangan aku sendiri insyallah .. ..

mcm tak percaya qhaliff Iman da semakin montel hehe sabtu yg lepas aku bawa Qhaliff Iman untuk ambik Injection one months .. dalam hati x sbar nak duk timbang anak 2 coz aku rasa dia da semakin tembam timbang2 bukan aku yg terkujut tapi doc yg check Qhaliff Iman yg terkujut heheh coz dia mcm x caya dari 2.9kg naik ke 4.3kg dlm tempoh sebulan .. nama pun da baby mmg cepat membesar so apa yag heran sgt .. aku syukur sgt2 coz Qhaliff Iman sihat dari semua segi alhamdullilah ..

dalam masa yg sama aku x sbr nak sambut bulan puasa yg bakal tiba x lama lagi pejam celik da dua anak aku .. hahahhahaha senyummm ...

2 comments:

Fadilah R. said...

mcm best je now shopping utk boy and girl. kalau boleh next baby nak boy jugak mcm mai. tp bile tu lambat lagi ah kot. and nak berhenti kerja jugak. hihi.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

fad best mmg best fad tapi penat sikit la fad da ada dua anak nie lg kalau bawa dua2 g shopping huru hara dibuatnye heheh .. insyallah kalau ada rezeki mest dapat sepasang juga la fad imaan ada kawan ...