Wednesday, July 13, 2011

Riuh RendahNye Kini .. T..T

rindunye aku nak menaip and x sabar sgt2 nak bercerita tentang kehidupan riuh rendah aku sejak Qhaliff Iman N Hayfa Alyya membesar depan mata aku je .. mesti korang nak tahu mcm mana kehidupan aku sejak duk rumah N menjaga kedua2 anak2 aku yg semakin membesar dengan pesat..

kini hidup aku sgt2 m/cabar dengan telatah dua beradik Hayfa Alyya N Qhaliff Iman sgt Riuh randah dengan mcm2 ragam kadang2 sure aku naik sakit kepala melayan dua beradik nie but still aku b/syukur dengan apa yg dikurniakan untuk aku kini Alhamdullilah N diberikan anak2 yg sihat berbalik pada dua beradik Hayfa N Qhaliff mmg naik pusing paler aku dibuatnye morning2 da bingit rumah aku dengar suara aku menjerit kat si kakak dengar suara si adik minta di dukung
haru biru jadinye weiiii da mcm TARZAN BETINA aku nie kalau korang nak tahu la hahhahah.. agaknye jiran sebelah pun sakit kepala duk berjiran ngan aku asyik dgr dua beradik N aku m/jerit hahhaha tapi aku happy hidup aku tak penah sunyi dengan hadirnye kedua anak2 aku yg comel sgt2...

tak sabar nak sambut bulan puasa N bersahur with babah N Qhaliff N Hayfa coz anak2 aku nie suka sgt bangun Morning2 saje nak mengacau ummi N babah diorang .. mula la aku sibuk dengan senarai list barang2 yg harus di beli persiapan raya tuk anak2 mesti best giler la yg pasti this year aku beraya uma emak aku di sungai ramal , ini la untungnye rumah MIl N rumah mak berdekatan boleh lari2 hahhaha .. so tak ade yg sakit hati or kecik hati we jadi la keluarga bahagia beb...

so sebelum apa2 aku nak ucap selamat berpuasa coz aku tak tahu bila aku free nak menjeguk Blog aku yg da bersawang2 nie kecian blog aku da lama tak berhias hahhaha ...

3 comments:

Fadilah R. said...

hahaha. meriah meriah. selamat berpuasa jugak mai!

antalya said...

mana gambar terbaru hayfa & qhalif?? rindu nk tgk.
slmt berpuasa yer

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

hahah meriah sgt2 fad ... heheh selamat berpuasa fad N family

antalya rindu yer ok2 mai masukkan bile2 free yer he5 ...