Wednesday, October 19, 2011

anak dara sye sudah pandai berkata2 ~

gelak ketawa hayfa yg buat hati nie sentiasa bahagia .. ummi x ingin apa3 lg sayang kecuali hayfa sentiasa ada bersama ummi dan babah .. ~

terima kasih sayang jadi anak ummi ... terima kasih jadi kawan ummi gelak ketawa
terima kasih jadi teman ummi ~.... qhaliff iman bertuah punya seorang kakak yg cantek...


kali nie nak citer pasal anak dara saye heheh ... now hayfa alyya 1year 6months 1day mcm tak percaya kan anak dara saye da setahun and pejam celik pejam celik da 2 year sgt pantas dia m/besar syukur hayfa m/besar depan mata saye ..

baru je tadi babah hayfa say boleh tak hayfa 3 tahun t kita hantar dia g sek. hurm cam pelik je bunyi suka2 hati je nak hantar hayfa sek. time dia umur 3 year cian anak saye ...BABAH TLG JGN NAK KEJAM OKEY !!! saye tahu babah gurau je hahhaha...

anak dara saye nie da pandai berkata2 or mengajuk cakap org seronok plak yg tak seronok je kalau dia dgr perkataan YG KURANG SOPAN bahaya gak 2 ... risau risau ..

yg paling best heheheh anak dara saye sgt pandai BERJOGET kah kah kah kalau tgk dia joget sure nak tergelak sambil berguling2 mmg kelakar hehhe dan di sebabkan ini juga la siap kali balik rumah MIL je mesti dak2 kat rumah Mil 2 suruh dia Joget hahhah kecian plak tgk anak dara saye asyik kene Joget je hahhahha ... nak buat cam ner anak dara saye nie mmg kaki joget pun asal dgr lgu yg best or rancak or dgr lagu nasyid pun dia boleh goyang2 pinggul dia 2 yg kelakar hahhaha sweet je anak dara nie ler... nakal2 dia la selalu buat hati kami sekeluarga tersenyum terima kasih sayang ummi N babah akan sentiasa sayang kakak n adik ...

2 comments:

Fadilah R. said...

makin besar makin cantik hayfa ni. imaan xpandai berkata-kata lagi tp pandai joget jugak. pantang dgr lagu. bilelah dpt jumpakan imaan dgn hayfa.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

imaan pun apa kurangnyer makin comel makin bulat pipi dia geram je tgk hehhe... hayfa pandai tiru apa yg kita cakap kat dia heheh... joget mmg x boleh blah la hahha imaan pun sama ek suka joket mesti cumil je kan hehh .. tak tahu la bila hehhe