Tuesday, October 11, 2011

nak kongsi citer gak ~

ummi & Qhaliff Iman B. Norhaizad

ummi & Hayfa Alyya Bte Norhaizad

apa citer yg aku nak kongsi pun aku tak tahu tapi ada gak lah sikit
kalau korang sudi dgr la yer hahhaha ...

aishhhh siap kali nak tido je mesti aku terbayang2 yg aku pregnant anak kembar hurm
apasal la aku boleh duk fikir bende nie je ...
nai runsing kalau di fikir2kan bende2 mcm nie ..
merasa ke idak aku nie pregnant kembar ...
best ke pregnant kembar ...
cam ner la perasaannye kalau dapat anak kembar nie kan ...
cam ner plak keadaan aku kalau pregnant kembar nie GEMUK agaknye ..
Larat ke idak aku nie nak pregnant kembar hahhaha ... POYo je lebih aku nie kan ..

apa yg pasti aku rinduiiii saat2 aku pregnant kan anak2 aku ..
first pregnant kan HAYFA ALYYA sgt2 seronok tapi alahan mmg X BOLEH Nak BLahhhh
yg paling best layanan Babah Hayfa mmg terbaek punya la { Manje la sgt2 time 2}
org cakap saat pregnant saat yg terbaek dalam hidup ..
pengalaman anak pertama jugak yg paling x akan aku lupa sampai biler2 itu adalah kenyataan..
dari awal aku pregnant sampai la saat2 aku ingin melahirkan penuh dengan cabaran ujian
alhamdullilah aku kuat terima semua syukur kini anak aku da pun setahun 6 bulan lincah aktif nakal bijak cerdik sgt ...
hayfa pun da dapat adik qhaliff iman muka pun da like anak mummy penang aku x tahu ler kenan sapa ek tapi syukur anak aku sihat { itut babah dia kot cam anak mamak kit hahha}

and sekarang tetiba plak aku nie teringin nak pregnant kembar cam pelik je bunyinye kan
hahha tapi aku x dapat nak bayang kan apa yg aku rasa sekarang mesti best N Gempak punya la hahha...
mesti huru hara jadinye babah hayfa hahhah baru dia tahu cam ner rasanye nak jaga anak ramai nie ...
cakap sedap je nak anak ramai kalau boleh ingat aku nie kilang ke nak beranak je keje aku
mentang2 la aku duk uma je sekarang duk uma pun banyak keje tau ingat duk b/gOlek2 je ke
banyak keje g duk uma dari keje kat luar tau dari pg sampai mlm aku buat keje ... selagi x tido anak2 aku nie selagi 2 la keje2 la yer hahha...

tapi aku tak kisah pun anak ramai mesti meriah rumah aku anak dua pun da huru hara nasib makcik sebeleh umah nak kata apa kan " ADE AKU KISAH "

tapi 2 la kalau boleh nak pregnant g after 4 year la kot hahhah ~

tak boleh di bilang2 nie tau2 je aku da pregnant keh keh kah cam ner apa citer t hahha~ susah nak dijawab aku senyum je hahha..~

2 comments:

NURUL JAMIAN said...

mai sori tak dpt dpt majlis yg mai jemput tu ye

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

takpe nurul x de rezeki kot nak jumpa nurul N anak dara nurul heheh raina nak 2 taun kan heheh