Thursday, February 17, 2011

pic Bandung part 2:~

buktinya kami da sampai di sini :~

sempat bergambar buat tatapan hehehe:~

mcm masam je strowberry 2 ek hayfa nak tipu ummi la 2
tak berjaya ok dear heheheh
yg pasti ummi da kasih habis keh keh keh ...!!!!

sempat bergambar with pak budi heheheh ..
ayoyo see babah hayfa kah kah kah kah

hayfa time nie tak mau di pgg so babah dia tepek je dia kat bawah
heheheh asal boleh je anak dara aku nih kan hehehe

comel tak kami heheh aku tgh menahan kesejukkan
senyum keh keh keh :~

gambar2 nie semua di ambik time kami melawat gunung berapi teringin sgt nak tahu cam ner keadaannye so pak budi driver yg sgt baik hati telah membawa kami semua melawat gunung berapi hahhaha mmg best pun nampak cam panas giler tapi yg pastinye cuaca amat2 la sejuk tak terkata kecian si manis aku kesejukkan hehhe tapi still boleh tahan g 2 hehhe

2 comments:

nikihsa shukran said...

wah bestnya kak hikhik teringin la nak g tp xtau la kesampaian ke x huhuhu akak tempek la pic byk2 kit hikhik...

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

kin mmg best akak pun kalau boleh nak pg g insyallah heheh nanti akak masuk lagi ek hehhe