Monday, November 16, 2009

shopping je keje aku nie hehhe

Qiutttttnyer

Nie yang boleh buat aku gIlo shooping da nie hehhehe


Sekarang aku da mula mengitai Kasut baby yang Comel2 tak boleh tahan mata aku nie hehehhe yang peliknyer aku paling suka membelek kasut Baby Girl heheh Comel Sgt2 sukanyer hehehhe mcm2 colour corak yang buat hati ku betul2 berbunga hahahha ...
sekarang mcm feshion ada just pilih je mana yang berkenan di hati wahai si ibu hehheh

minggu lepas ada masa terluang aku kuar berjalan2 ngan ejad niat hati nak berjalan2 sambil cuci mata je tapi akhirnya terjebak juga hahahha ..

Mothercare ):-
nak masuk tgk2 la konon cakap kat ejad belek punya belek entah cam ner la mata aku nie leh ternampak set baju baby new Born 7 helai sekali aku balun hahha ejad tak boleh nak cakap apa la kan lawa cute comel semua cukup hahha siap main mata g ngan ejad nak pujuk la konon hahhah disebab kan sayang kan bini dia nie akhirnyer baju-baju 2 semua da menjadi koleksi aku hehehhe sayang punya pasal $$$$ pon habis la juga hahhahah Boleh tahan gak la price-price baju2 & barang2 baby & terjual kat Mothercare heheh ...



2 comments:

NURUL said...

comelnyer kasut color pink itu :)

My's itu aku SyanG... said...

comel kan heheheh mai pun suka sgt he3...