Tuesday, October 19, 2010

6 months... my's gurl

Hayfa Alyya bt Norhaizad
6 Months 18102010


now si dara da 6 months Ya Allah cepatnyer
dia membesar ..
mcm baru semalam aku di sahkan pregnant 4 week
mcm baru semalam aku Selamat Melahirkan Seorang Puteri Yg Comel

and now hayfa alyya akan menjadi seorang kakak (ummi bagi kawan so tak de la anak ummi boring hehehhe)

Telatah si dara aku nie susah nak cakap kalau nak tahu lebih detail pasal dia kene mengenali si dara aku nie kan heheh ...

P/s : hayfa Alyya sudah mengenali org di sekeliling dia2 akan perhati kan setiap org yg dia jumpa heheh ...
so kalau lama tak jumpa 2 mata hayfa akan memerhati saje org yg dilihatnyer heheh rasa kelakar pun ada ...

org yang paling dia cam ...

1) Ummi dia ( aku la 2)
2) Babah dia (laki aku)
3) nenek dia (mak aku sg ramal)
4) Tobah dia (abah semenyih )
5) Makwan (mak semenyih)

ini la senarainyer tapi hayfa jenis tak takut orang semua org dia nak 2 masalanye ..
tak kisah la sapa2 pun semua dia nak ( tapi ikut mood dia la )
hayfa jenis tak malu sikit hahahha semua dia nak tegur hurm layan kan je budak nie ek ...

4 comments:

sharEna said...

hayfa peramah. naurah pulak kerek. hehehe.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

heheheh terlebih peramah masalah plak habis kat semua org dia segih2 je hahahh ... naurah kerek baik punya heheheh

Fadeadsy said...

salam mak mak. sedapnye name anak awak. (^-^)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

salam fadeadsy heheh sedap ke thzzzz heheheh ... malu2 plak cewahhhh