Friday, October 1, 2010

Berita Gumbira ....

cian anak ummi kene tunggu ummi jumpa doc ek..
mkn la wallet ummi 2 hayfa alyya

rabu 29/9/2010 pg yg indah aku buat pregnant test nak tahu apa yg berlaku ini yg ku nampak OMG 2 line kuarrrr giler aku terlompat2 ejad x leh coz dia dukung si dara kami hayfa alyya kang jatuh plak heheh still tak percaya khamis 30/9/2010 mlm yg ceria mode agak kureng sbab aku pening2 nk muntah ... doc say still 2 line your wife pregnant encikNorhaizad tahniah hahahah senyum2 sengih2 ..

giler aku seronok nak menangis sembil tergelak2 sambil tersenyum2 simpul owhhhh bertambah ahli keluarga ku bertambah zuriat buat suami tersayang bertambah2 rezeki dalam keluarga alhamdullilah amin aku bersyukur dan dipermudahkan segala urusan dari awal hingga ke akhirnya dan ku harap dapat melihat cahaya mata ke dua ku selamat lahir sihat walafiat....

now aku da pun masuk 7 minggu ...
due date yg doc bg 16 /5 /2011 selang sebulan ngan hayfa alyya..


3 comments:

~dARlee zURiS~ said...

wow.congrats!
hayfa nak dpt adik.
:)

sharEna said...

jgn lompat2 sgt mai..bahaye yg dlm perot tue..hihih =)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

darieen : heheheh suka2 hayfa nk jdi kakak heheheh... hayfa sudah punya mood membuli si adik dalam perut heheh

ina : tak lompat2 tapi mengesot-gesot je selamat sikit hahah ...