Friday, October 8, 2010

Gambor....

bersantai2 di tepi pantai Mersing
walaupun tak dapat nak meredam2 kan badan dapat tgk pun jadi la
hehehhe ...

time nie hayfa kat umah nenek daus Mersing Johor
ummi still berpantang tetap nak ikut juga 2 heheh

dalam senyap2 maksu hayfa take pic nie dua2 pun kusyuk duk pandang atas tak tahu la apa yang ada heheh but still nice pic kan kan kan ...

memek muka hayfa alyya cRY heheh
comel plak 2 ehheh hayfa 2 months ...

ummi tgh kusyuk berborak hayfa sibuk membebel di belakang hahahah


hayfa with maklang dia heheh geram je tgk gelagat hayfa time nie ...

hayfa ngan ummi dia la hehehe ...
ummi tetap melarap tak ingat tuh heheheh

hayfa alyya Bt Norhaizad

nie anak buah aku AMir Firdaus ...
budak nie mmg kuat nangis hahahha
budak nie paling sensitive kene cubit pipi hahah
2 yg aku suka cubit pipi dia hahahhah ....



ini dia hasil keje tgn ummi
tadAAAAA.. comel tak !!!!!! hihiiihi

1 comment:

NURUL said...

cantik semua gambar2nya