Tuesday, May 26, 2009

Beragan sudah...

wahhhhh beragan sudah hehhehe... herm seronok betul jadi mama olok2 nie hehehhehe.... tak sabor2 nak jadi mama betui2 nie heheheh...


begini ler Keadaan iz selepas di mandikan mengantuk la plak ek iz hehhehe ...
time to Sleep ...

sekarang aku da ada job part time jadi bibik selepas balik keje wahhhhhh ... seronok hehehe dulu setiap kali balik keje mesti aku duk melepak duk depan TV biasa la nak hilang kat LOTIHHHH 1 hari keje kan heheheh... tapi sekarang tak Boleyyy sebab job baru aku 2 la hehhehe ... kene menyiapkan si kecik 2 la plak mandi kan dia urut2 1 badan dia dan mcm2 lagi hehehhe seronok mandi kan baby nie 1 pengalaman yang best sgt2 hehhehe ... walaupun letihhh ku layan la jugak kan ... alhamdullah aku tak keko melayan budak sekecik faiz ...

1 comment:

NURUL said...

tak pe my's praktikk dulu kan. comel baby tu :)