Monday, November 29, 2010

Sayu-sayap je hati bila tgl kan anak :(

Every Morning bangun hayfa akan follow ummi bangun sambil tersenyum2 tunjuk gusi rongak dia kat ummi & babah heheh .. cam biasa ummi & babah bersiap2 si anak main2 dengan sendiri ikut mood dia kalau dia tgk ummi & babah tak dtg2 jeguk2 or tunjuk muka hayfa start buat bising sampai ummi& babah dtg ambik dia

( ummi da tahu 2 tektik si dara nak minta di ambil ) ..

sebelum bertolak ke rumah nenek hayfa runting biasa check-up Nappy dulu ek takut2 melecet plak buntut Mungill si dara heheh bUsyukkkk arrr babah jlnkan tugas anda tukar Nappy hayfa heheh... pehhhh babah siap m'jeling 2 jeling2 la ummi KOrek mata 2 kang baru tahu hikhikhik...
siap hayfa Ready, susu Ready, babah Ready, Ummi Pun da Ready apa lagi jom bertolak lambat plak kang ummi nak masuk office ... cam2 hal la diorang nie kan...

hayfa kalau ngan ummi dia mmg tak reti nak duduk seat car:- cam 2 la tak reti2 nak ajar so now dia da jadi manja sgt2 lepas nie kalau ummi da sarat sorry dear harus duduk seat car .. no cry2 depan ummi cubitt nanti tahu la ..

Hayfa mmg manja sgt2 lg kalau dapat babah dia hurm org lain dia x pandang da tapi ummi dia tetap dia tak leh nak lepas tetap pandang dengan senyuman m/goda la konon gedikk la 2 dapat babah dia heheh TAK JELOSSSS PUN !!!!!!!!! sampai umah nenek je babah terus bawa g jejalan kat taman depan umah moyang dia ada kawasan so boleh la kalau nak lepas kan bebudak memain kat luar yg tak bestnye Nyamuk banyak giler cepat je jadi mangsa gigitan gatal Nyamuk yg sedianya gatal.. masuk2 rumah amboi2 bukan main sengih2 lg suka la 2 dapat duk b'kepit je ngan babah dia tak tahu nak kene tgl da 2 ummi senyum je.. kasi kisss puas2 ngan si dara 2 suka la kene kisss ngan babah & ummi dia .. ok mak leh ambik heheh ta ta ta hayfa ptg t ummi ambik dia yer kita g jejalan pasar kalau x hujan la yer.. hayfa da start buat muka cebek dia nak cry la 2 sampai depan pintu babah & ummi nak kuar dia terus banjir dengan air mata siap jerit2 pgl ummi & babah alahai sayu sayap je aku rasa nak tgl kan dia dengan mak hayfa da reti nak ikut ummi & babah x leh kene tgl mesti banjir itu menandakan anak ummi da besar la Ya Allah cepatnye masa berlalu Tahu2 anak dara kami da pun nak masuk 8 bulan comel sgt TUP TUp Adik hayfa plak kuar Start bertambah2 meriah la keluarga aku yg tak besar mana nie heheh .. teruja la sgt2

aku bersyukur dengan apa adanya yg telah engkau berikan amin....


2 comments:

NURUL said...

hayfa dah besar kejap je kan

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

nurul 2 la cepat je dia besar .. tahu2 da nak dapat adik plak dia heheh...