Saturday, August 13, 2011

al kisah hayfa ..

alkisah si hayfa anak dara aku yg cerdik~ menjerma je hari minggu start la plan nak kuar berjalan2 or nak beli sesuatu nasib baik la habi aku jenis tak kisah so dia layan je kerenah bini dia yg banyak sgt akal nak membeli heheh.. tapi x la sampai memboros or membazir membeli apa yg patut je untuk anak2 n diri sendiri ,

hayfa cam biasa la kalau di bawa berjalan mmg x leh di pgg or di arah2 sure dia melenting kadang2 sampai naik angin aku N habi dengan kerenah si hayfa nie nakal m'jadi2 tapi still boleh buat aku tersenyum dengan aksi chumil itu la hayfa ..

hayfa suka buat peragai nakal dia bila aku telelap tak sampai 5 minit dia mula la buat aksi diam2 dia g dekat ngan adik dia dengan selamba dia jerit pgl nama Qhalifffff Chakkk b/derau jantung aku dgr saje buat nakal nak bg adik dia bangun tido da la nak tido kan adik dia mau sejam aku mengejut buaian naik kebas tangan da nie nak beli buaian elektrik tak mampu MAHAL gilerrrrrrrrrrrrrrr... itu la hayfa ..

and now dia da pandai setiap kali bg sesuatu kat dia mesti dia ucap ma acih heheh sejuk perut aku pregnant kan dia .. hayfa sgt manje ngan habi mana taknyer tido ngan babah adik je tido ngan aku boleh dikata kan aku da tak tido ngan habi aku hehheh so sad kadang saje je nak menyakat hayfa so aku main2 la nak peluk babah dia or nak kiss babah dia owahhhh bukan main dia m/jerit cam nak roboh rumah aku budak nie CEMBURU plak dia hahhha .. itu la hayfa ..

kalau bab memanjat mmg bagi kat dia je la hari 2 tgh berbuka dia dengan selamba pecah pinggan aku nk marah x jd coz dia buat muka cuak kelakar pun yer tapi time berbuka jd kelam kabut la sikit yer ..

bila time aku nak marah or nak babab dia je mula dia dtg nak pujuk konon2 la 2 dia da tahu sakit kalau kene cubit or babab ngan ummi dia pas 2 buat lg peragai nakal dia 2 hurm hampeh x tahu da nak buat apa g ...

itu la anak aku pandai buat peragai bila aku cakap itut sapa la hayfa nie habi mesti cakap itut UMMI dia la .. cuba tgk cebek dia itut sapa aku gak yg kene time pregnant aku kan suka buat cebek kat babah so hayfa mngikut la 2 he4..

2 comments:

NURUL JAMIAN said...

mai dah keja?

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

keje mai jaga anak2 je kat rumah nurul he3 ..