Sunday, August 14, 2011

ce citer weekeend we N family ..

nie dia budak x b/salah nie bawa lari BOla sabor jela ...~


sempat je dia nak main sorok2 haihhh ~

2 ari habi cuti cam x cukup je nak melapak2 with anak2 sabtu jejalan pas 2 balik Umah Mil semenyih berbuka la kami 4 beranak di sana borak2 lepak2 berangkut plak kami 4 beranak balik ke rumah cantek kami heheh.. morning bangun ahad menjerma cam best je top2 habi cakap nak kuar jb ngan member g tgk barang kate muka aku da ketat semacam tapi still senyum masam , habi janji nak balik kul 2 hantar msg dia cakap kate tak siap g hangit je hati nie dengar terus aku x balas msg tutup terus hp sakit hati punya pasal la top2 dia balik kul 4 hangin 1 badan

senyum cam kerang bucuk je balik x boleh blahhhh start la mulut aku membebel2 di bulan yg mulia nie tapi si mamat nie still boleh buat lawak giler nak buat aku gelak la 2 tak de maknya OK..

nak pujuk bini yg comel nie "mie Jom kita kuar g Jusco balakong nak tak leh g shopping " nak buat cam ner cair gak hati nie bila kene pujuk ngan habi tersayang tapi dia still kene perli hehhe padan muka ...~

sampai je kami kat jusco nak kul 5 da org still ramai giler semua berlumba2 nak shopping raya x kire la org melayu ke org cina ke org india ke semua shopping sakan ~ termasuk la aku heheh tapi habi yg t/over shopping .. biar kan jela habi pun da penat siang malam keje kan so kasi dia shopping puas2 heheh..

hayfa pun buat la lagak nakal dia 2 aku ingt nak la rehat2 duduk2 jb coz bawa qhaliff iman yg montel nie terasa lenguh2 tulang2 aku da .. tapi dak hayfa nie plak buat nakal boleh plak dia main sorok siap main chak2 lagi aitt org semua tgk anak aku je nie da puas dia main dia g bawa lari bola plak da 1 hal aku g kejer dia siap dukung qhaliff iman lg korang bayangkan la naik semput aku keje anak dara aku nie ..

last2 berbuka la kami dengan hidangan KFC heheh ....

4 comments:

azryang said...

hihii comel je hayfa nyorok :) gigit hidung tu br tau :)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

nak gigit meh la kalau berani hahhaha .. sure hayfa yg gigit ko dl hahah...

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

nak gigit meh la kalau berani hahhaha .. sure hayfa yg gigit ko dl hahah...

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

nak gigit meh la kalau berani hahhaha .. sure hayfa yg gigit ko dl hahah...