Wednesday, January 13, 2010

wahhhh seronoknyer berjalan2 di waktu malam di Putrajaya

Semalam ejad ajak aku g putrajaya dia cakap as (adik ipar) ada game bola lawan ngan budak putrajaya (Semenyih vs Putrajaya) aku pun ikut je la walaupun sakit buntut aku duduk lama2 hhehe tapi aku enjoyyy sgt2 hahahha... senorok juga tgk budak2 nie lawan bola secara live selalu tgk dalam Tv je Canel sport, baby dalam perut aku nie pun tak mau tido asyik duk main menendang je keje dia ejad cakap baby suka kot tgk orang main bola mana taknyer babah dia yang paling bising adoiii sakit telinga aku dengar dia menjerit ... mcm2 ragam aku tgk budak2 yang main bola nie kan heheh nasib baik ejad tak main kalau dia main aku la yang jadi mangsa jadi bibik kene urut dia last2 jadi B2B plak hahhahaha lagi pun ejad kaki tak elok da nak main bola urat kaki dia da putus 1 kot ehheheh kelakar betul aku dengar suruh g Sambung balik tak mau takut gemuk tapi mmg da gemuk pun hahha ..

habis tgk budak2 habis game bola aku pun beransur untuk berjalan2 sambil tgk cahaya lampu di putrajaya bestnyer rasa di hati .. cantik betul pemandangan waktu malam rasa tak mau balik je nak tido je kat tepi jalan 2 hahah .. sekali sekala dapat berjalan sambil lihat pemandangan yang cantik & penuh dengan lampu rasa hati ku tenang semua masalah di office& class semua hilang dengan sekelip mata ... da puas aku berjalan2 tetiba perut ku terasa lapar bangat hehhe aku ajak ejad makan di mcd teringin plak heheh ...

aku seronok
aku enjoy
aku happy
hati ku tenang
segalanya hilang...

2 comments:

NURUL said...

elok byk berjalan tu mai senang bersalin. hehehe take care dear

My's itu aku SyanG... said...

thzz nurul mai mmg suka berjalan2 pun hehhe .. tapi da masuk 7 bulan nie rasa berat betul nak berjalan letih la ... kaki pun sakit sgt kadang2 boleh kejang tiba2 je ...