Sunday, January 3, 2010

Lenggang perut hu2

dulu aku tidak mengerti langsung maksud lenggang PErut aku ingat kene berguling2 rasa kelakar bila teringat pasal lenggang perut nihhh hahahaha geli perut aku .. tapi bila di terangkan oleh ibu kesayangan ku lenggang perut nihhh sebenarnya apa baru la aku mengerti maksudnyer tak ler aku rasa pelik lagi kan mana taknyer kalau 7 bulan aku kene berguling2 mau pengsan aku jadinya sekarang nie pun aku da terasa sakit bahagian pinggang yang amat sgt waktu tidur aku pun asyik tertanggangu je duduk lama2 pun boleh sakit nih plak nak berguling2 hahahha mcm2 hal ...
insyallah akhir bulan nihhh baby dalam kandungan ku akan cukup usianya 7 bulan 7 hari bertambah seronok bila dengar baby umi samakin membesar walaupun umi mu ini mengalami kekurangan darah yang amat kritikal buat masa ini umi akan cuba sedaya upaya untuk menjaga mu dalam kandungan umi dengan baik insyallah sayang ... dan insyallah kita akan berjalan ke Johor bharu segamat heehhe untuk buat lenggang perut buat baby mak cakap lenggang perut nih aku akan di mandi kan depan pintu dan mandi bunga ke wahhhh bestnyer ada orang mandi kan lepas 2 nenek 2 akan mengurut perut aku untuk melihat kedudukkan baby & membetulkan kedudukkan baby dalam perut aku nihhh supaya baby berada di tempat yang sepatutnya insyallah senang bersalin kelak tak ada masalah & orang tua2 cakap lenggang perut nih untuk menolak bala insyallah & lenggang perut nih hanya buat untuk anak sulong je time kandungan masuk cukup tujuh bulan ... aku rasa tak sabar plak nak buat lenggang perut nihhhh mesti best punya la... pengalaman baru nihhh ...
siap semua sesi lenggang perut boleh la nak g shopping plak kat pekan Segamat yehhhh besttttnyer dapat jalan2 haahha mesti banyak yang nak diborong nihhh lama giler tak balik rumah pak long sejak kawin nih dan sejak berbadan dua nihhh insyallah keadaan aku sihat2 je ...

2 comments:

Nina Ini Milik Din said...

hurm..nanti sy pon kena buat lengang perot ke erk??

My's itu aku SyanG... said...

tgk setiap individu la kalau family mai mmg kene buat .. anak sulung