Sunday, January 31, 2010

sakit hati betul !!!!!

alkisahnyer begini aku geram betul dengan babah baby nie tau dia kalau bab bola cepat je tido lambat pun sanggup semak betul ikut kan hati aku nak je aku buang tv LCD kesayangan babah baby 2 ishhhh ...
malam semalam ada game MU bukan main 2 siap2 duk depan tv lepas tido kan ummie baby tak tahu la habis kul baper aku terjaga dalam kul 2.30 pg dia baru nak tido siap teman kan aku g toilet lagi hehhe ...
lepas g toilet 2 tak tahu la plak tetiba je baby minta makan rasa perit betul ikut hati nak je tunggu esok pagi je makan tapi da tahap gaban punya sakit perut nie lapar betul baby plak tak henti2 menendang bagi isyarat nak makan Ummie lapar nie .. tgk babah baby sedap je tido malas plak nak kejut tapi da lain mcm da nie tak boleh jadi nie aku pun kejut kan la babah Hurmmm
babah mie lapar la anggun la ???? arrrr lapar ke ?? ok
dengan selambanyer dia menarik selimut sambung tido ya allah sabar je la rasa nak menjerit je dalam hati aku nihhh siap pusing buntut dia ke arah ummie plak 2 ...
dengan hati yang geram bangat nie aku bangun sebab tak sanggup aku tgk baby dalam perut aku nie kelaparan tak sampai hati rasanya ...

bangun pagi je babah kejut, umi anggun ke makan malam tadi babah tgk ada pinggan plak kat singki dapur 2 ummie lapar yer rasa nak je aku gigit buntut dia geram je aku pun buat la muka masam tensionn betulll nak buat cam ner kan org tu da tak sedar sebab m'gantuk sgt tgk bola .. nie yang best leh jadi bahan je ngan aku nie siap kene perli je hari nie hahhahahha padan muka babah tau ..

2 comments:

NURUL said...

sabar je laaa ye my's

My's itu aku SyanG... said...

hehehh sabar la nie tapi hari2 jadi bahan ler hahahha