Wednesday, June 23, 2010

hasil tgn gatal ku heheh...

tak tahu la aku suka sgt pic black& white rasa cam lawa gilooooooooo cun bangat mmg2 tahap suka2 gila punya la ..

alahai bestnyer dia bobok siap sengih2 mimpi apa la yg boleh segih2 2 ek ..

helooo nama saya amir firdaus & pupu hayfa alyya we bukan kembar maybe sebab pregnant same kan muka pun lebih kurang je heheh...
naper plak la si tembam sebelah hayfa 2 munyuk je cian dia kene balik duk mersing umah nenek sana ek hayfa x ada geng la nak melalak melolong sapa paling kuat & paling lama hahhaha ..


semangatnyer anak ummi g timbang naik 5.6 baru 2 bulan kalau da 3 bulan naik baper la plak nie la dia penangan susu ibu ++ susu infalac hehhe .. tak larat ummi nak dukung lama2 ummi bg babah je la 2 pun babah hayfa tak larat nak duk dukung lama2 tau heheh

time nie ummi dia gatal nak kuar tak habis pantang lagi nak merayap ada je benda nak di beli hehhe .. sampai rumah je mula la semuanyer sakit ,.. ini namanya tak makan saman ha3.. hayfa pun ikut sekaki merayap ngan ummi dia he2 saje bagi mata hayfa melihat-lihat keadaan dunia di luar ..

2 comments:

mrs tEppEi said...

ha'ah..lawo pulak tgk pics b&w yg My buat nihh..nak try kt pics Naurah la jugak ;p heheh

My's itu aku SyanG... said...

he3 buat la mesti puas hati bila tgk hasilnyer hehehhe mesti kudik nampak cun+++comel hehhe