Monday, June 21, 2010

percutian hayfa ke mersing...



bersantai di tepi pantai yg panas hayfa da mula menunjukkan simptom2 akan mengamuk .. ummi dia still nak melepak he3 ..

time nie hayfa tgh kusyuk main ngan mak lang dia ummi dia da tak larat nak melayan he2 entah apa la yg suka sgt si kecik nie sampai muncung mulut 2 babah dia cakap kenan sebab masa ummi pregnan kan hayfa kalau merajuk muncung 2 sampai boleh di ikat hahhha ... poyo je babah hayfa nie main perli2 plak..

hayfa2 comel plak dia buat muka cam 2 hehhe

hai sayang muka cam terkujut je ...

budak nie kalau nak tido mengamuk dl baru leh tido ... ikut peragai sapa la nie kan ...ummi dia ke or babah dia heehhe ..

pagi2 lagi ummi da cibuk nak bawa hayfa jalan2 da la panas cian anak ummi kene ikut je kata ummi ek , sabar yer sayang ..

bobok la sayang naik kebas tangan ummi menepuk sayang ummi nie ...

hayfa alyya jadi la anak yang soleh ummi doakan anak ummi membesar dengan penuh kasih sayang ..

2 comments:

nurul said...

baju belang2 tu sama dgn raina. hayfa makin tembam ye.

My's itu aku SyanG... said...

yer ke heheh same ek.. makin tembam kuat menyusu la dia nurul ..