Tuesday, June 22, 2010

hayfa alyya 2 bulan 5 hari


mcm tak percaya anak aku semakin membesar bila tgk face hayfa je aduhai sejuk je mata, hati, jantung ku dalam hati ini lah anak aku dengan En.norhaizad hehehehhe.. sebijik cam babah dia laki aku plak hurm mmg jenis suka kan budak dapat plak anak perempuan alamat aku ditinggalkan la heheheh da nasib badan ..

now hayfa da 2 bulan kuat megamuk kalau nak tido or nak menyusu pandai pilih plak 2 duk ngan nenek dia elok je menyusu botol tapi kene dalam buaian ler kalau tidak hayfa akan menjerit bagai nak roboh umah nenek dia heheh.. kalau ngan ummi dia plak langsung tak nak botol sebab ada yang lebih sedap susu chap gantung ummi dia punya kalau menyusu nak kene baring plak 2 duduk tak mau da aduhhh letih dibuatnyer sabar jela kalau melayan kerenah hayfa nie ,.. kadang2 letih gak di ikutnyer time bawa dia kuar jalan2 ke pensan ummi dia mana nak baring takkan nak baring kat jalan kot 1 penyakit betul ler...

hayfa hayfa mcm2 ragam ngan budak nie ..
hayfa da pandai agah2 org kalau da mula bising la mulut dia entah apa2 dia membebel ummi & babah dia layan kan je rasa seronok plak rasanyer
pagi2 lagi da boleh dengar suara hayfa kejut ummi dia bangun tido minta main , minta dukung ngan babah dia , sejak da ada hayfa tak payah nak guna jam loceng sebab hayfa alyya da jadi jam loceng ummi&babah ..

bermain ngan air liur hurm alyya alyya penat ummi jadi tukang lap siap buat belon 2 yg tak boleh tahan 2 kadang2 geram je tgk... kuat mengisap tangan lagi kalau pakai gloff dia habis basah lencung mengisap je keje dia nie kire hobi la nie ek he2 .. anak ummi anak ummi coz ummi happy sgt hayfa akan belajar setiap hari mesti ada benda yang dia buat something new..

cak hayfa cak hayfa .. hayfa geli kalau ummi dia geletek dia setiap kali mandi hehhe seronok mandikan hayfa susah nak tgk dia meragam time mandi coz hayfa alyya suka kan air tersengeh2 la hayfa kalau nak mandi heheheh menunjukkan gusi yang tak bergigi lagi sejuk je perut aku mengandung puteri aku nie..

2 comments:

Mrs tEppEi said...

bile Hayfa kerut kening camtu, cam muke Mai la pulak..heheh..

tp selebihnya mmg sllu muke ijad ponnn ;p

My's itu aku SyanG... said...

hehhhe yerker baru perasaan la hehhe si kecik nie mmg suka buat muka cam 2 sapa ajar pun mai tak tahu la hahha