Tuesday, August 17, 2010

balik kampung....

hari nie nak bawa si tonet nie balik semenyih tokbah & makwan da rindu kat si tonet nie 2 yg bawa balik sana sambil2 berbuka puasa sekali .. da lama tak berbuka ramai2 rindu giler ...
balik nie tak tahu plk nak masak apa ek selalu kalau aku balik semenyih makwan hayfa da siap masak semua so just buat air je la heheh bukan malas tau heheh..

mula la buat muka mood kat ummi 2 just teman ummi jb je g klinik balik buat muka cam nih marah la ummi kacau time tido dia ek ..
ada ummi kisah kah kah kah kah /...
ummi yg sgt baik hehhehe

4 comments:

tEppEi@sharEna said...

mai, an nur tutup 4.30ptg. so xleh la nk pegi weekdays. plan nk g sabtu nie jelah. tu pn bukak half day jer. so kene pegi pagi2. klu nk join, jom ler. klu mai nk buat dulu pon xpe. ikot mai la yerr =)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

yer ker heheh .. rasanyer mai tak leh nak join babah hayfa nak buat lepas raya juga dia cakap biar besar lg sikit hehhe ... cam2 la babah hayfa 2 ikut jela heheh..

NURUL said...

selamat berpuasa dan berbuka mys

IBU ALIP Bengkulu said...

saya sangat bersyukur dan sangat mengucapkan banyak terimakasih kepada MBAH RIJI,,karna melalui bantuan MBAH kini saya sangat bersyukur melihat kehidupan keluarga saya yg sudah serba bercekukupan dan tidak pernah kekurangn lagi seperti yg kemarin kemarin dan semua hutang2 kami jiga sudah pada lunas semua itu semua atas bantuan MBAH RIJI telah memberikan ankaritualnya yg alhamdulillah bener2 terbukti tembus dan bagi teman2 yg menginginkan anka”GHOIB”yg benar2 terbukti tembs silahkan hubungi MBAH RIJI 082 388 362 128 SILAHKAN ANDA BUKTIKAN SENDIRI