Thursday, August 19, 2010

i'am so happy

alyya haizad ...

happy sesggt hayfa semakin hari semakin berkembang & MEMBESAR dengan baik sekali tidak punya masalah this one i love thant HAYFA ALYYA sesuai dengan maksud namanyer SELEMBUT SUARANYER , mmg giler lembut now she sgt bisinng da pandai membebel entah apa2 aku sendiri pun kurang faham bahasa dia layan jela , time tido tak boleh nak senyap hayfa mesti membebel puas2 then she sleep senang je kan dia nak tido agak2 da letih mengomel terus sleep dream jumpa jejaka idaman hik hik hik habis senyum2 je hehhe ..

paling best time hayfa tgh menyusu badan mulut dia mengomel2 pas2 senyum pandang ummi dia heheh sengih2 cam kerang busuk tunjuk la gusi yg tak bergigi tuh hahahha tak tahu naper this time yg paling aku suka sgt kalau meluangkan masa ngan si kecik time tuh rasa rapat sgt2 ngan dia rasa tak sggup kalau hayfa hilang depan mata nih kalau boleh nak dia sentiasa ada je .. pernah aku terfikir nak berhenti kerja hanya mahu mengasuh hayfa sampai besar tapi kesian plak kat my's lovely hubby sorang2 tanggung family yg semakin membesar nih...

i'am so happy dengan perkambangan mu anak ku hayfa alyya
i'am so happy dengan hadirnyer diri mu anak ku m/jadi kan hidup ummi & babah lebih bermakna

i'am so happy .....

2 comments:

NURUL said...

selembut suaranya. bagus maksudnya mys

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

2 la nurul da tahu bby gurl kan kene cari nama maksud yg sesuai heheh tak kisah la simple je nama dia yg penting maksud nama hayfa 2 hehe