Monday, August 23, 2010

chek-up day..

nie muka budak x pose kekenyangan minum susu
hik hik hik

nie la anak buah aku yg bad mood cian dia .. (amir firdaus)

muka budak nie sebijik cam mama dia hhahahaha

mamat nie aku tak tahu apa masalah dia korang tgk sendiri la yer

laki aku suka betul melayan si gemuk nie hehehhe

semalam hayfa alyya & amir firdaus buat chek-up kat klinik Sungai Ramal Baru
hayfa 4 months daus 5 months (daus ambik injection dos yg ke 2 for 5 months cian dia nangis je maklong dia nie plak tak boleh tgk budak nangis nanti maklong dia plak yg nangis ) cam case hayfa dulu la hayfa nangis tak henti2 ummi dia sekali joint nangis tak henti2 cam mana plak tuh hahahha
nasib baik la mood hayfa ok tak meragam duk leka main2 je kat klinik 2 dalam hati risau pun ada kalau dia mengamuk plak aduhhh sakit tuh,.
menunggu giliran hayfa punya la lama naik semak paler otak da la puasa dengan cuaca panas lg tekak terasa haus je plak aikkk dugaan dugaan sabar jela ..
kecian ngan adik aku anak dia meragam nak tido panas plak menangis jela daus 2 badan da susut risau plak tgk, hayfa plak makin naik berat badan dia ehhe senang hati betul anak dara aku nie ek
hayfa da semakin kuat menyusu asyik nak susu je la keje dia
sebulan da 4 kotak campur lagi ngan susu cop sendirian berhad lagi (nen nen)
sekarang da mula nak makan plak pandai marah kalau ummi ambik balik buah dr tgn dia mengamuk ummi babab karang taula ..oooo biasa dia ek..

alhamdulillah berat hayfa alyya amat memuaskan hati ummi hehhe chayukkk anak ummi ..


4 months hayfa alyya 7kg hik hik
5 months amir firdaus 6.7kg jer...

2 comments:

tEppEi@sharEna said...

hayfa 4bln=7kg

naurah 6bln=6.1kg

aiyooo..selim nyer ko naurah. camne nk lawan hayfa nie? kompem kalah ini macam....hihihi...

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

hhahahah mai pun cam tak caya ptt la mai rasa da x larat nak dukung dia..

4 bulan 7kg heheh

aikkk naurah cam ner nk bergusti sama hayfa nie gerenti kalah nie heheh .. hayfa da la genster ganas plak 2 heheh