Thursday, August 12, 2010

yeyyyyy ....

testing2 jgn mare dearrr hehhe
beshaqqqnyer dia punya ribbon hehhe ..
yg pasti ummi like dearrr

naper nie hayfa cam pelik je apa la ummi awak nie yer
semua nak pakaikan kat hayfa ek.. ummi da tersenyum sumbang da nie hahhah

aiii muka terkujut nampak dear hahahhah...
time nie ummi & babah da gelak berguling2 hahhaha..
tak boleh tahan tgk anak ummi buat face like this heheh

7 comments:

tEppEi@sharEna said...

baju Hayfa same dgn baju Naurah!!! kekeke...=p

da mcm rabbit da Hayfa kene pakai reben tue...hihih

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

heeheeh 2 la masa plak heheh ...

hahhahah mmg cam rabbit pun hahha ..

~dARlee zURiS~ said...

hihii...comey2
tunggu ada rambut ti lagii comey.
riben tu pun besar sket untuk kysha
kena ikat sket kat blkg tu
:)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

2 la kene tunggu rambut ada lg comel kot hahahha... kysha pun comel je heheh geram sgt2 hehe mmg kene ikat skit nak potong aduhhh sayang la hehhe

Nariko said...

comelnya ribbon tu, beli kat mana? n pipi dia geramnya

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

2 la comelkan hehehhe .. bl on9 je kat bribbons , geram ek heheh mai tolong gigit2 kan tuk awak yer hehhe

IBU ALIP Bengkulu said...

saya sangat bersyukur dan sangat mengucapkan banyak terimakasih kepada MBAH RIJI,,karna melalui bantuan MBAH kini saya sangat bersyukur melihat kehidupan keluarga saya yg sudah serba bercekukupan dan tidak pernah kekurangn lagi seperti yg kemarin kemarin dan semua hutang2 kami jiga sudah pada lunas semua itu semua atas bantuan MBAH RIJI telah memberikan ankaritualnya yg alhamdulillah bener2 terbukti tembus dan bagi teman2 yg menginginkan anka”GHOIB”yg benar2 terbukti tembs silahkan hubungi MBAH RIJI 082 388 362 128 SILAHKAN ANDA BUKTIKAN SENDIRI