Saturday, April 25, 2009

ijab kabul...

adik aku da selamat di ijab kabul sah dia menjadi isteri kepada adik ipar tembam aku Amir khalid bin hj Idris ... semoga Berbahagia ...

tapi aku tak leh tahan la nak gelak adik lelaki aku boleh buat lawak takut punya pasal nama adik dia sendiri pon boleh terbalik2 duk depan tok kadi mau tak gugup ha3... nama pengantin lelaki pun terbalik huuuu kecian adik aku mohd Ismail bin Adnan...

time aku anti entah mcm mana plak ek ... jgn salah sebut nama kakak udah ler he3...

majlis semalam berjalan dengan sempurna walaupun dalam keadaan sederhana tapi tetap meriah ... TQ Sepupu2 ku yang datang menolong kesian korang kene tolong aku buat keje ...
and my Best Friend yang katira Tq yang tolong aku semalam sampai malam and kek yang mak ko buat mmg sedap giler ... boleh buat tempahan lagi time aku nanti (boleh bagi Diskaun ha33.)

mak andam...
kerek siut
nak je aku sekeh' adik aku da geleng2 paler da kat aku
buat keje kasar kecian adik aku he3 nasib dia la dapat mak andam yang mcm 2 ..
nasib kakak dia nie ada aku jugak la membetul2 kan apa yang patut sebab mak andam 2 mcm tak reti nak pakaikan tudung je alahai mak andam oiiiiii....


mak andam pon boleh salah org ingat aku yang nak kawin tak pasal2 aku kene gelak ha3... malu betul sabar je la ... bukan nye salah pon kalo adik aku yang nikah dulu ok apa ... mulut org nie kita tak leh nak tutup Betul tak he3... lantak la yang penting time aku 2 bulan lagi.. time 2 tgk la puas2 kasi gemPak punya la ha3...

ari nie adik aku nak g Berbulan madu Ke PD... Tak do tempat lain po nak pegi ha3... aku nak join sekali tak boleh sebab ada keje nak siapkan... (ada kelas) tension btul ... ku korban kan waktu rehat ku untuk anak2 murid ku bagus2 ... huhuhu

1 comment:

azryang said...

hi ummi :) i dah ada belog meh la singgah :) hihii