Thursday, April 9, 2009

Hari yang memBosannnn kan...

hari nie bosan boring letih semua ada semak betul ari nie asl ek heheh... nak mengajar pon aku tak ada mood rasa nak marah je adoiii ... ari nie kene balik sendiri nie yang malas nie tension2 ,,, time lunch tadi pon aku tak kuar sakit kepala punya pasal la nie ingt leh la tido ada plak nyamuk mengacau aku tido saje cari pasal betul nyamuk nie .... tak kuar lunch punya pasal perut buat hal plak minta makan da makan perut masuk angin naik sampai kepala adoiii betambah sakit kepala aku nie ikut hati nak balik je tak larat betul nak mengajar ... macam2 hal la hari nie ????

nak melayan internet pon aku da bosan apa nak buat pon tak tahu aku tgk student2 tgk aku alahai boringnyer .... nie gara2 sakit kepala semua boleh jadi masalah buat aku.. nak marah tak payah cakap la baik aku diam je kang ada yang kene plak ngan aku ..

nak dekat2 nie aku makin jadi stress plak apa yang aku risau pon entah lah ... badan makin hari makin letih banyak keje nak buat tue la nie la ngan keje lagi urusan majlis aku g la ... lagi 2 bulan majlis akan berlangsung herm biar semua berjalan seperti yang aku rancang ,,,

25 april 2009 nie adik perempuan aku akan melangsung majlis akad nikah dulu dan aku jugak yang akan menjadi mak adam dia nie yang lotih nie baru nak resss kene buat keje jugak la nie ... majlis bersandingnye plak dia kene tunggu aku akad nikah 27 june 2009 2 bulan lagi heheh ... tema baju aku dan adik aku sama colour merah ... heheheh adik beradik la kata kan semua nak sama kecoh betul la .... hehehhe

2 comments:

myieda said...

kak..oho de blog rpenye.link blog sy. sihat?

My's (Nama glomor hahah) said...

heheh... biasa la br nak berjinak-jinak heheh,,, aka sihat je dayah sihat tak ...