Tuesday, October 20, 2009

Hapy Besday Mummy mai hehehhe ....


Hapy Besday To me
hapy besday to Me
hapy Besday To mummy Mai
hapy besdaY to me......

seronoknyer hari nie BESDAY aku la heheh ...
aku tak perlukan lagi hadiah sebab aku da dapat Hadiah paling bermakna dalam hidup aku
My baby & suami tersayang yang sentiasa ada tak kire aku sedih mahupun aku gembira... hehehhe hari nie cukup baby ku berusia 14 minggu 6 hari dan mummy dia plak 25 tahun hahhahah terasa tua la plak heheh ...

tak sabar nak tunggu malam nie sebab malam nie encik suami nak belanja makan with my family nak sambut my besday la 2 hehhehe ... tak sabar nie nak makan sedap2 heheheh ...

2 comments:

NURUL said...

hepi besday mai. perut mai dah nmpk. rasanya baru bape bulan kan? dulu nurul perut dah nak masuk 7, 8 bulan baru menonjol nmpk. kalu tak lepas mkn jer baru nmpk perut ke depan. jika sebelum mkn perut nmpk biasa. take care mai.

My's itu aku SyanG... said...

tQ nurul hehhe... 2 la da nampak la perut mai heheh ... yer ker mesti da bertambah aktif baby dalam perut nurul kan heheh .. mmg pon lepas makan lagi la terasa perut 2 besar heheh... lagi la sekarang nie selera makan mai menjadi2 kalo boleh nak makan je heheh alhamdullah mai rasa da ok sikit la ..