Monday, October 26, 2009

aku mula dilanda Shoping Holic...

katil idaman ku buat baby umi yang dalam perut nie Cantik tak ???

minggu lepas aku ingin ke sweetcerry sebab nak tgk2 barang2 baby tapi hajat tak kesampaian kerana mempunyai urusan hahah... last aku buka je la lawan web dia senang je leh terus tgk heheh... dan akhirnya aku terlihat katil baby yang aku rasa da buat aku jatuh cinta sesagt2 padanya ... gelora untuk shoping barang untuk baby dalam perut nie makin menjadi2 tapi aku kene tetap sabar sebab babah baby dalam perut nie kata nak scan tgk baby cam mana boleh leh shoping adoiii baby umi mu tak sabar da nie heheh...

setiap kali keluar aku mesti nak tgk barang2 baby seronok sgt2 minggu lepas aku bawa mak aku kuar jalan-jalan kat alamanda tapi mata nie still tak boleh tahan nak tgk barang baby kat mothercare heheh tgk punya tgk ternampak plak kasut baby yang COMEL sgt2 adoiii nie lagi buat aku tak sabar2 menanti baby ku lahir .. aku nia da giler ngan color hijau nampak plak kasut baby pekedot Hijau lagi la buat aku naik gilor hahhaha ...

2 comments:

NURUL said...

kail nie adalah katil idaman nurul wat baby nurul jugak. cantik kan. oohh mmg best kalu shopping baby. nurul dah abis beribu shopping barang baby.

My's itu aku SyanG... said...

yerker sama la citerasa kita ek heheh... mmg cantik pon .. mai shopping bawa seribu pon tak cukup hehheh seronok plak hehehhe tak sabar nak shopping lagi nie hehhe