Wednesday, December 30, 2009

Bermula lah tahun baru yang penuh dengan Cerita-cerita yang baru ...

Selamat menyambut tahun baru yang bakal menjelang tidak lama lagi setiap kali tahun baru menjelang pasti ada azam baru atau pun niat2 baru yang ingin dilakukan heheh tak lebih kurangnyer mcm aku nie hehe tahun baru nie banyak memberi makna buat diri ku ejad dan ahli keluarga, tahun baru ini juga yang bakal menjadi kan aku seorang ibu buat anak sulung ku yang bakal lahir hanya beberapa bulan je lagi.

azam tahun baru ingin menjadi yang lebih baik dari yang sebelumya ingin menjadi isteri yang mendengar kata & ibu yang baik buat my litte junior hehhe ... insyallah tahun baru ini akan lebih bermakna dari yang sebelumnya.. dalam masa yang sama tahun baru ini ibu ku bakal menimang cucu 2 orang sekali gus heheh seronok sgt bila tgk ibu ku sentiasa tersenyum walaupun arwah abah sudah hampir 2 tahun pergi meninggal kan kami semua semua kenangan arwah abah sentiasa berada dalam ingatan. terasa rindu bila teringat kan arwah....

tak sabar rasanya ingin mendengar cerita-cerita yang menarik tahun baru nihhhh mesti meriah & gempak punya la pembaharuan akan bermula hahhah seronoknya kalau dulu aku akan menyambut tahun bersama ahli keluarga tapi kali ini aku akan menyambut tahun baru dengan suami tersayang Tak lupa juga Baby yang semakin aktif dalam perut aku niihhhh umi tak lupa dia sayang hehheh "SELAMAT TAHUN BARU MY LOVELY HUSBAND & MY LOVELY LITTE BABY" tapi lebih elok aku duduk rumah je malam tahun baru nih lebih selesa & aman heheh kalau keluar gerenti dengan jalan jem sesak ngan orang ramai lagi adoiii semak paler otak aku buat aku & baby letihhh je kalau duk rumah dapat merehat-rehatkan diri aku yang sering keletihan nihhhh


2 comments:

NURUL said...

selamat thn baru mai

My's itu aku SyanG... said...

Selamat tahun baru Mommy nurul hehhe