Monday, July 5, 2010

apa kes suka M'garu plak dahhh

nihhh la dia budak yg makin kemaruk m'garu tgk 2
buat plak muka manja2 plak 2 sabar jela ummi nie ek ,,,

nihhh kes anak dara aku yg makin kemaruk m/garu kepala dia seblum nie just suka m/cakar muka kali ini makin m'jadi2 plak hobi dia naik geram je aku dibuatnye minggu lepas dia buat tanda kat hidung comel dia 2 kononnyer nak jadi gengster la 2 siap tunjuk idung dia kat aku siap naik2 kening dia amboi2 budak nie tak tahu ummi dia lagi gengster agaknyer siap kau hayfa alyya.. kembali ke tajuk asal apa kes nie hayfa nak susu je mengaru kepala sampai b'darah2 nih kalau sikit takper nie panjang plak 2 luka dia saje je nak buat ummi naik darah kan saje je nak buat ummi hilang mood nak pg keje kan .. elok plak 2 tak menangis diam je buat tak tahu dia je da luka kepala 2 rambut da la tak cukup kalau m'garu siap rambut2 dia sekali ditariknyer kalau tak puas hati gak ummi punya rambut pun jd mangsa dia kan...


hayfa alyya oh hayfa alyya
naper nih sayang
suka sgt da m'garu kepala nihhh


maybe salah ummi asyik lupa je nak pakai sarung tgn buat hayfa
salah ummi lupa nak cut kuku hayfa
tapi bila da dipakai kan sarung tgn plak hayfa mula la
aktiviti m/gisap tgn plak adusss sakit kepala ummi da nie sayang oiiit...
budak kecik nie banyak betul akal dia tau SABAR SABAr je la ...


ohhhh anak ku sayang jgn la dikau m'garu kepala bila ingin menyusu
bersama ummi tak sggup ummi tgk luka di kepala mu sayang...
babah mu mesti m'jeling2 mata nyer kat ummi nie tau sedihhhh ummi tgk kepala hayfa alyya

2 comments:

mrs tEppEi said...

ehh..Naurah pon suke garu belakang kepala dia tau. mmg sampai darah2 kene kuku dia. kesian giler tgk. gatal sbb nk tumbuh rambot ke hahh? pelik betol. dh la takot nk potong kuku dia. seb baek pengasuh kt nursery pandai potongkan. so da pendek, xdela luka2 lagi dah kepala dia bile menggaru tue. sedih tgk kepala dia luka2 tsk tsk. bile luke kite sapu krim Lucas Papaw je spy cepat baek.

My's itu aku SyanG... said...

tula sedihhh tgk kalau dia start 'm'gru kepala sampai bdarah.. geram je .. now hayfa pakai sarung tgn sampai ketua hahha .. da potong kuku pun dia garu sampai bedarah gak .. nak potong kuku dia bkan main susah lagi x boleh duk dia ..