Sunday, July 18, 2010

weekend2 lepak time with ummi & babah

ummi suruh senyum la bukan sengih cam
tuh salah tau babab anti taula he3..
.

petang2 ahad nih aku balik semenyih bawa anak dara aku nie balik umah tok dia he3 mmg nak dikata kan tiap2 minggu kalau makwan dia cuti mesti bawa anak dara aku nih balik sana yerla hari2 da duk tgk muka nenek dia kat Sungai ramal je so kene bawa balik semenyih bagi dia cam sikit muka makwan & tokbah dia he3.. tak de la nak berkepit je ngan aku & babah dia he3 .. tapi alhamdullilah anak dara aku nie still mau kat org lagi .. bab weekend melepak di rumah tok hayfa nie siap kali balik mesti aku jadi hantu makan hahha soooo banyak food aku pun makan ler mcm2 ada gitu mak mertua aku nie plak jenis rajin sgt membeli dan menantunyer plak sok rajin memakan hhah ( badan maintain) makan la banyak mana pun he3..

budak nie baru bangun tido he3 perut lapo minta susu
muka sedih bangat budak tenet nih heheh..
jb g ummi bagi yer tadi ummi makan
rambutan banyak sgt so kene rehat dulu tungu yer sayang
..

anak dara aku plak suka balik sana sebab tok dia rajin betul nak dukung & melayan cucu yang sorang nie yerla sorang je cucu gurl2 yg lain semua Hero2 he3... suara semua cam Petir aduhhh letih aku m'dengarnyer ...

s/p : kalau budak2 2 balik time 2 plak anak dara aku nak tido hurm da bising susah la anak dara aku nak layan mimpi indah2nyer ..

2 comments:

mrs tEppEi said...

Dah berape berat Hayfa Mai? Naurah 5bln baru 5.8kg. Naik 300gm je dari bln 3 aritu..riso betol huhuh

My's itu aku SyanG... said...

he3 hayfa alyya da naik sampi 6.05 semalam cucuk 3 bulan ... nasib baik naik berat dia risau gak kalau tak naik kan ... naurah 5.8kg je now naurah da 5 months kan