Monday, July 19, 2010

berat yg memberasangkan...

naper pandang ummi cam tuhhh tak puas hati
cuba senyum sikit nie muka garang je ..
p/s: buat ibu2 yg tgh pregnant jgn la buat muka msm like this gerenti baby dalam perut akan mengikut ibu nyer hehehh seperti aku hhahhaha

'but hayfa yg paling cute iku babah dia yesssss darling'

ummi yg over nih apa kesss hahhahhah
tak boleh jadi nihhh

alhamdullilah berat yg ku taget buat hayfa membuat kan hati ku senang bangat tak terkata2 horeyyyy .. 3 months berat hayfa naik 6.05 berat yg normal buat baby seusianya suka betul dan aku harap hayfa 4 months akan naik lagi mengikut berat yg sesuai dengan usianyer .. hayfa kene rajin lagi isap susu sayang lepas nie ummi bagi hayfa mamam plak ok sayang heheh .. bulan depan still ada apoiment ehhe still kene bawa anak dara aku g buat chech-up walaupun da masuk bulan puasa .. hurm hayfa kene cucuk 3 months demam aduhhh keciannyer aku tgk anak dara aku tak sihat selalu bangun pagi je sengih2 menegur aku tapi kali nie dia bangun dengan tangisan rengentan mengata kan 'ummi hayfa x sihat' risau sgt kalau2 berat badannyer susut di sebabkan demam .. nie first time hayfa demam tak tahu nak cakap apa da ya allah sesungguhnyer hati ku tak tenang mengenang kan anak ku .. nie la perasaan seorang yg bergeler ibu bila anaknyer kurang sihat...

2 comments:

mrs tEppEi said...

kompem Naurah kalah hihih..

anak guwe itu masih selim gitu. seb baek montel berisi. klu kering kompem kene kutuk jer. susu ibu x byk lemak. lemak seme pegi dekat ibu dia jer =S

My's itu aku SyanG... said...

hayfa menang horeyyyyyyy

2 la masa jumpa at umah mak ari sm besar ngan hayfa plak heheh nak buat cam ner lemak2 semua lari kat ibu dia jer, hayfa plak lemak2 semua lari kat hayfa je ummi dia kurus tahap tak ingt punya hahhha