Monday, January 10, 2011

entry yg agak bercampur2 :D

ingat hari nie leh hantar hayfa awal sampai office pun awal sakit jiweee dibuatnye morning2 gerak da tersekat trafic jem Giler adoiiiii bosennnnnnn mau 1 jam aku tertepek dalam Pajero JKR babah hayfa nihhh sakit Buntut duk lama2 tensionnnnn nak mula kan mood senyum2 kucing pun jadi Senyum Ketat je pagi nie masuk office:D

hari selasa ahhhh bosennnnnye hari nie kalau dapat golek2 ngan hayfa kan best nie cuaca plak tgh best sejuk2 best tido tarik selimut nihhh keh keh keh .. lagi la tgh sarat nie terasa nek b/golek2 je puas2 hahha .. tapi still kene bergerak juga kan Maizatul jangan cuba nak jadi MALASSS yer Owahhhh tapi kalau da duk umah mmg banyak keje la yg menanti aku nie plak jenis yg tak leh duk diam ada je nak buat tapi kalau da letih tahap Gaban aku Join hayfa slepping la nampaknye keh keh :D

minggu depan owahhhh giler aku tak sabar2 nihhh harus kuat dari segi mental , Fizikel cehhhh cam nak g berperang je hahahha tapi kak long jaja ada cakap kat sana bukan mcm kat sini so kene kuat la juga b/gerak keh keh keh da g sana t baru tahu mcmmana keadaannye hahah senyum je la:D

harap2 kami 3 beranak sentiasa sihat sesampai kami di sana Okeyyyyy Bebeh :P boleh kami 3 beranak b/shoppin habis-habisan keh keh ... Itu hajat si Babah kalah aku nak shopping kalau babah hayfa nie ...:D maybe tak tahu bila lgi la kami ada rezeki nak melancong jauh2 kesana kan so holiday enjoy our Vacation la dengan puas2 biar la Ponet cam ner pun keh keh janji puas dapat jejalan sebelum yg dalam perut nie nak kuar keh keh keh :D

pagi tadi babah suruh aku cari Bag serba guna tuk hayfa coz nak bawa ke bandung senang nak letak susu, letak air panas , pempers or apa2 keperluan tuk hayfa nanti so boleh sandang je tak payah nak remeh temeh cari bag yg bukan2 susah nak bawa kemana2 seperti yg ada sekarang la .. dulu lagi da suruh bl yg mcm 2 banyak sogeh laki aku nie sekarang sibuk2 suruh aku cari last minit plak aduihhhh mana nak cari nihhhh ... nie yg aku nak start membebel tak ingat nihhh geram je tgk tau .. sabar jela ..

p/S :- Plzzzz tolong aku mana nak cari bag yg mcm 2 ek ??? kalau boleh nak yg comel2 sesuai2 tuk budak2 girl2 like hayfa heheh ...

2 comments:

jeilita said...

happy holidays... :)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

jeilita tak g vacation ke tahun baru nih heheh thazzz yer ...