Tuesday, January 4, 2011

gumbiranya hati ini :D

entry yg gumbira keh keh :D

semalam seperti dijanjikan aku ada janji temu with doctor Jamil kat KPMC time 9.00 malam keh keh hati nie bukan main suka coz tak sabar2 sgt nak tgk si comel dalam perut aku nie ejad jgn cakap la asyik tersengih je ngan si manis :D

alhamdullilah rezeki utk anak kedua kali nie aku tak perlu bersesak2 lagi nak tunggu giliran kat klinik desa tak terdaya rasanye nak bawa si manis lagi aduihhhh this time alhamdullilah sgt2 la selesa apa2 pun aku tetap dapat kutip pengalaman itu yg best merasa la juga semua 2 ..

aku sgt senang hati ejad jgn cakap la sure asyik tersengih2 je dari semalam berita gumbira yg aku dapat dari doc Jamil sampaikan buat aku & Ejad tersenyum lebar insyallah apa yg di beritahu buat semua org tumpang gembira heheheh ... :D

hati b/debar2 jgn cakap la hahahah seram sejuk la juga aku dibuatnya semalam tak tahu la naper mcm baru first time la plak hehheh ..

mcm biasa la Scan doc akan cakap nie kepala baby .. nie jantung baby ... nie kaki baby .. nie tangan baby ... heheh last sekali jeng jeng jeng doc My's baby Girl Or Boy dengan sepantas KIlat doc Jamil tunjukkan aku sesuatu pehhhh terkujut gak tgk hahah sure nak menitis air mata aku & ejad time tgk screenn 2 cuba puan teka nie Boy Or Girl Conet dia 2 hehehe Ya Allah kami akan dapat sepasang si comel yg aku kandungkan ini adalah baby BOY itu yg jelas terlihat dimata kami untuk kepastian aku tanya kali ke 2 kat doc Jamil iyer Puan akan dapat baby Boy .. Tahniah yer insyallah ada rezeki Puan :D


Ya Allah aku b/syukur dengan apa yg engkau Kurnia kan pada kami Ya Allah Amin...

mcm tak percaya aku akan dapat Baby Boy maknanya anak aku sepasang Alhamdullilah sukanya hati aku dengan pantas ejad bagi cium sayang buat aku & baby si manis kami mana leh tgl dapat gak 2 hehhe ...

dengan apa yg berlaku semua ada hikmahnya amin aku b/syukur .. Ya Allah terima kasih buat aku tersenyum dari terus b/sedih ...

8 comments:

NURUL said...

tahniah mai wow dpt sepasang syok la. jom join gath

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

Thz nurul heheh ... 2 la alhamdullilah .. insyallah mcm nak join gak 2 tapi kene tanya babah hayfa dia ada plan apa2 tak heheh

sharEna said...

waaa..bestnya mai....=D
best kan dpt sepasang..kali nie pengalaman baru jugak nk handle baby boy. lain dgn bb girl kan..huhu

insyallah yer mai. hrp bb sihat & selamat dilahirkan. amin =)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

ena time dgr doc cakap terus nak menangis seronok sgt2 insyallah alhamdulillah ejad plak mmg nak bb boy plak senyum lebar jela dia semalam heheh ...

2 la merasa juga la dpat bby boy ena heheh insyallah ena hehhe

Nrfadlh said...

bestnye. tahniah my. semuga semua berjln dgn lancar. dpt baby sehat bulat2.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

fad giler best heheh ...
tahzzz fad insyallah semua b/jalan dengan lancar doakan ek ... hahahha bulat jgn ummi dia yg bulat sudahhh

maya amir said...

wahh dpt sepasang.. bestnye:))

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

maya : alhamdullilah dapat sepasang heheh ...