Wednesday, January 12, 2011

menanti menanti :p

tajuk entry Menanti kui kui :D

hari nihhh sudah pun masuk hari Khamis menanti ke hari yg berikutnya la plak yer hanya tinggal beberapa hari gumbira yg ku menanti nanti kan dengan mengira hari hahahah terasa seronok plak tekanan yg sentiasa wujud dalam kepala otak pun da semakin hari semakin b/kurangan tak ke aku happy !!! jeng jeng happy minggu depan nak naik fly Mas ke Bandung MUahahhahah :D

ini maybe kali ke 3 aku naik fly heheh kali pertama aku naik fly aku mengerjakan UMRAH with Atuk Kesayangan 3 minggu balik ke tanah air Atuk pergi Meninggalkan kami Sekeluarga hilang teman aku untuk meluahkan segala yg terbuku di hati kali ke 2 aku vacation ke langkawi with keluarga tersayang cuti2 malaysia kui kui this time kali ke 3 Go Go Go To Bandung meh with Husb tersayang & si Manis Guweee :D

persiapan dari hari 2 lagi aku still x buat apo2 g nie hahahh tapi Si suami da tukar Duittttt 5 JUta woiiii KayOOOO Guwe ada 5 Juta kat umah guwa hahahhah tapi yg tak bestnye RUpierrrr la kayo sekojebbbb jo la ek sampai sana habis semua 5 juTo da dikerjakan kami 3 beranak kui kui kui tapi harus bawa Duit simpanan sikit takut jadi Gilo Shopping kat sana tak Cukuppp la plak kah kah kah :D

1) shampoo ( kecik je bawa sudah)
2) ubat gigi ( same yg kecik sudah)
3) sabun ( same mmg kecik pun) hayfa punya pun harus bawa gak nie heheh~

rasa2nye muat tak barang2 aku & husb & si manis dalam 1 Bag je Poning paler difikirkan ikut hati semua nak bawa sendiri tak reti nak guna yg sedia ada nih hahhaha susah betul la kalau da cerewet nihhhh kan cam aku la nie masalah betul la :D babah cakap bawa baju 2 or 3 helai je yg kalau x cukup beli je senang hati betul laki aku nih kan hahahha :~ hayfa pun dia cakap mcm 2 apa susah aku yg poning2 nih hahahha ikut Senang laki aku jela :D

hari2 laki aku mesti cakap " hayfa minggu depan kita nak g Bandung Horey Horeyyyy kita shopping bj2 hayfa & bb Puas2 kan sana Ok tak " amboiiii laki aku yg terlebihhh Over nak shopping nie dari aku nih hahhaha layan kan je keh keh keh :D itu yg sering buat aku tersenyum adanya insan2 yg berharga dalam hidup aku niehhhh i'am happy menanti nanti :D






2 comments:

NURUL said...

selmat holiday mai. jgn lupa ole2. hehe gurau je

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

heheheh thzzz nurul :D ole2 insyallah nurul hehhe