Wednesday, January 5, 2011

Hayfa

muka selemba baru bangun tido keh keh keh
senyum pun tak mau so dia buat muka ketat tak ingat Punya
kah kah kah da penat aku gelak kan budak nihhhh :D

then selepas puas di godeh- godeh akhirnye
si manis ummi tergelak juga hehheh ..
maunya tak gelak dapat main GelunSor dengan puas hati tanpa bantahan
dari umminya lahhh:D

bahaya nie kalau dilepaskan mau si manis aku
nie melompat turun ke bawa so harus di kawal dengan ketat keh keh keh

time nie rasa nak terberak aku dibuatnye ...
tgk la 2 tak reti duk diam ada je akal dia nak buat
so leh tgk sendiri sampai 2 org yg kene perhatikan & duk p/gang dia aishhhh :

nie kejab je nak duk diam kunon-kunon nak kelentong ummi la 2 :D

last tepekkkk dia buat aksi x mau dipggg kalau boleh nak
bebas merayap amoi2 mau kene gigit budak nihhhh ...

3 comments:

maya amir said...

die dah buleh jalan? kalau dah dpt kaki, lagik rancaklaa die merayap..hehhe

NURUL said...

hayfa dah besau. makin comel.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

maya hayfa agak lambat sikit la so sekarang baru merangkak bergiler2 hahah ...

nurul thzzz yer hehhe .. raina pun now da besar lg la comel hehhe