Monday, January 17, 2011

AkHirnya keh keh keh:D~

sebelum berlalu aku tepek ini Pic buat tatapan ku melepaskan rindu :!


Assalamualaikum semua :~ hari nie hari t/akhir aku m/jalankan tugas ku sebagai Tutor di tempat aku b/kerja sekarang )~ berlaku jua hari t/akhir itu pada aku kali ini dan keputusan ingin menjadi housewife sepenuh masa mutamat TITIk .....

Family Blah ejad masih tidak tahu yg aku sudah buat keputusan b/henti kerja boleh ke perkara ini dirahsia kan ??? itu keputusan ejad sendiri ingin m/rahsia buat sementara waktu, itu la suami ku dia lebih suka m/diamkan diri dari m/heboh2 aku hormat keputusan dia dengan sepenuh hati :~
ini jalan terbaik yg aku rasa keputusan yg aku buat tiada kene mengene ngan sesiapa pun hati ini sudah terbuka ingin m/jadi housewife dengan sepenuh hati m/didik anak2 aku yg semakin membesar insyallah aku dapat m/jalankan tugas itu amin :D ~

so kita enjoy hari nie dengan sepuas2 hati keh keh keh :D tak tahu malam tadi aku nenges kul 3 pagi gara2 aku mengalami kekejangan tahap Gaban sakit giler kat bahagian kaki kanan serius ini kaki pertama aku m/galami kekejangan yg melampau sampai nak b/diri sendiri aku tak mampu nak mengerakkan kaki pun aku tak terdaya SAKIT YG MELAMPAU :~ ejad yg bangun terkezuttt tgk bini dia terus bangun ambik Minyak Panas sambil meninggi kan kaki aku keatas nasib baik ada suami yg prihatin yg sggup mengurut kaki bini dia nie untuk kurangkan sakit kekejangan yg aku alami semalam nak setengah jam la juga dia urut kaki aku semalam lepas 2 siap susu kan si manis kami plak siap tunggu aku & si manis tido baru dia sambung tido babah ummi sgt2 terharu dengan apa yg babah buat terima kasih memahami keadaan ummi :~

dan esok hari yg dinanti2kan Horeyyyyyy tak sabar plak keh keh keh :D bag baju still ada yg tak pack lagi nie hehehhe mlm nie kemas2 lagi apa2 yang patut
heheheh :@@@@
wishhh si manis kami sentiasa sihat amin :~

7 comments:

sharEna said...

w'salam =)

bestnya dah last day keje. oo..family ejad xde sape tau lg la mai da benti keje ek? huhuh..maybe ejad malas nk dgr mcm2 org bg pendapat. nnti x syok plk nk cuti2 bandung kan? hehe..

ena doakan pak lang & family selamat pergi & balik dr bandung. moga hayfa sihat & behave. jgn nakal2 ye hayfa. bg ummi shopping puas2 kt sane. =)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

na mmg sgt best heheh tapi sedih gak heheh.. na diorang semua tak tahu g ejad malas nak kecoh2 lagi pun nak g bandung kan hehhe

thzzz na heheh insyallah selamat pg & balik sok apek yg hantar g aport hehhe naik kate acik hahha :D

yo budak 2 tak nakal sekarang da mcm2 akal dia buat sabor jela hehhe yg pasti nak jejalan puas2 balik t duk umah diam2 hahha

Nrfadlh said...

travel elok2. muga hayfa tak meragam atas plane. botol susu, air semua jgn lupe carry sama nanti kalau berdegung telinga boleh bagi dia minum utk kurangkan rasa tak selesa.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

fad thzzz harap la sgt2 dia tak meragam heheh fad boleh bawa air semua ke ada yg cakap tak boleh naik fly kalau nak minta je kat diorang hayfa da kuat menyusu kalau tak bawa semua habis la heheh tgh risau gak nih fad f'1 bawa hayfa nie

antalya said...

wahh jeles la ada org tu nk jadik fulltime housewife.alangkah indahnya donia.pastu nk holiday obesi lagik.owhhh sgt indah la donia kamu

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

antalya heheh best duk umah penat layan si hayfa jela heheh cuti2 sebelum menepek di rumah hahahah ...

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...
This comment has been removed by the author.