Sunday, January 16, 2011

tak kesampaian la plak :D

Ops !!! sorry yer Hayfa tak sempat Ketemu Geng2 Blogger Ummi hehhehe :D

Kecian si manis kami da kebosannan keh keh keh :D

kusyuk tgk Fishh Gegit kaki org keh keh keh :D


kami di depan Mega Kids tapi tak kesampaian last2 hayfa meregek nak Susu keh keh keh
kecian anak Ummi Letihh ek :D

Hajat tak kesampaian keh keh keh semalam ingat nak jumpa MOmmy2 Blogger hancur hahah nak buat cam ner tak de rezeki nak ketemu heheh dan akhirnya kami 3 beranak m/bawa diri merayap2 sahaja keh keh keh sambil2 b/shopping barang2 si manis hehhe pehhh giler ramai org kat MV nak tak nak kami redah je sekarang kan Musim Sales tak habis2 g nie tahun baru china pun tak lama je lagi ..:D

hajat hati sebenarnye nak sgt2 jumpa2 mUmmy Blogger yg lain maybe kami agak lewat sedikit coz babah hayfa ada keje so terpaksa la kami gerak dari semenyih agak lewat x lewat sgt dari semenyih nak ke MV takde la jem pun tapi bila da sampai Mv mencari Parking 1 masalah betullll sakit jiwa gak la dibuatnye nasb baik la si manis kami tgh sedap slepping kalau tak gerentik dia mengamuk si manis nie plak jenis tak boleh duk dalam kate lama2 ada je keje dia nak buat so kebetulan dia tido plak dalam perjalanan alhamdullilah lega sikit kui kui kui kui:D

bila da sampai Mv plak adoiii nak m/cari tempatnye plak hahahaha siap fon Mummy Nurul tanya Mega Kids kat ner nampak sgt la aku tak pernah nak Tawaf Mv 2 hahah nak tergelak pun ada babah hayfa jgn cakap dia lagi tak tahu selalunye kalau kami g Mv pun setakat Shopping merayap gitu2 jela hahha .. :D

takpe la next time la jumpa Mummy2 blogger yer hahhaha :D Thzzz Nurul kerana m/jemput Mai untuk Join sekali yer tapi tak kesampaian untuk ketemu Nurul & raina heheh :D

11 comments:

sharEna said...

hahha..mai pon pegi gak ker? tak terserempak la pulak kan? umat manusia ramai sgt. mmg susah la nk terjumpe..heheh..

yup. nk cari parking mmg azab ya amat. nurul ajak 2nd gathering kat alamanda pulak bulan depan =) jom join

Nrfadlh said...

fad and family still ada kt mid v until kul 5 mcm tu. tp xde rezki xde terjumpe plak kan. nxt time ;>

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

hahahah 2 la tak kebetulab la plak yer hahah ramai giler semalam sampai letih gak la jejalan bawa hayfa yg meregek je ...

kat mv parking mmg giler susah nak cari la ena hahha ...

2 la nurul pun ada cakap bulan depan ok gak leh jumpa kat alamanda parking senang sikit hhaha

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

yer ker mai kul 4 kot baru gerak balik hehhe org ramai sgt hayfa da meregek heheh next time la nurul ajak jumpa bulan depan kat alamanda ..

Nrfadlh said...

yea yea. nanti jumpe kt alamanda.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

insyallah sea d alamanda t yer hehhehehehhe

sharEna said...

ena pukul 4.30 baru balik...rupanya ada yg masih ada kt mv. tp no.fon xde. tu yg payah nk calling2. takpe. pastikan yg alamanda sok dpt jumpe =D

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

2 la mai kul 4 baru gerak g kedai ejad plak mlm baru balik letihhhh hehheh ... takpo jumpa kat alamanda je heheh

NURUL said...

tak dpt jumpa mai. sob sob sob nak ke bangi kalau tak leh tggu

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

2 la ingt leh la jumpa last2 tak dapat gak heheh kalau buat lagi kat alamanda nak kene sure jumpa juga nie hahahha

antalya said...

jeles hayfa leh pkai sepit rambut comel2.mya xleh coz rambut seciput