Thursday, January 13, 2011

nak gelak ke nak seyum :D

bila ingat je mesti nak tersenyum sgt2 romantik si suami 2 kan kalau la suami aku mcm 2 kan best bukan isteri dia yg g cari ubat or vitamn tambahan tuk kandungan dia si suami plak yg b/sungguh2 carikan tuk si isteri sungguh2 beruntung ( aku pun beruntung gak dapat suami yg bertanggujawab puji suami sendiri nihhh )

senang cerita kat office aku nie mcm2 ada keh keh korang nak apa cakap je Set untuk org pregnant set minda tuk budak2 or untuk diri sendiri or sesiapa yg ingin kuruskan badan pun ada keh keh keh insyallah semuanye lengkap kat sini cewahhhh cam nak PROMot barang2 yg ada kat office aku je nie :D

b/balik pada cerita yg aku nak sampaikan keh keh keh:P tadi ada sorang mamat nie dtg nak tanya tentang pemakanan & vitamin for isteri & bb dalam kandungan wife dia heheh dia pilih produk Salindah mesti korang biasa dengar Produk nie kan boleh dikatakan da Glomor da Produk nie heheh tak tahu la bagi korang kan heheh ..

pertanyaan yg dia serbu kat aku :~

mamat :- apa fungsi B1 nie yer ???

Aku:- tuk tambah darah , demam , kurangkan alahan morning sickness , menambahkan selera makan dan sebagainya

mamat :- selera makan isteri saya da Chuby tak gemuk ke kang bulat plak dia keh keh

aku:- org pregnant biasanya akan gemuk Ok " aku nak senyum ke tak nih"

mamat :- kalau x sempat habis ??

aku :- encik pun boleh makan keh keh keh kan " kan aku da gelak hahahah"

mamat:- tuk hilangkan keputihan ada jual x kat sini ????

aku :- apa keputihan ?? maaf tak de dengan muka selamba aku bagi tahu kat dia encik nie anak sulung ke ???

Mamat :- aha 2 yg tgh cari2 tuk isteri nie

aku :- bab pasal keputihan normal bagi org pregnant perubahan Hormon ( dengan selamba aku cakap aku pun ada maslaah dengan keputihan ) kui kui kui tahan gelak da nie mamat 2 pun da tersengih2 tak ingat da adoiii :D

serius aku nak tergelak je cakap ngan mamat nih mcm2 dia tanya aku mentang2 la aku nak masuk no 2 nie kan main serbu je dia hahahha yg aku nie plak takde plak segannye selamba je jawab buruk peragai betul la aku nih hahhaha :P tapi mmg mamat 2 seorang suami yg perihatin tentang isteri dia keh keh bagus la cayoukkkk la bertuah isteri dia kan kan kan kan ... :D


4 comments:

Nrfadlh said...

mamat tu mmg prihatin dgn isteri dia. bukan senang org lelaki nak ambil tahu masalah wanita ni kan.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

fad 2 la best kan dapat suami mcm nie sgt2 prihatin dgn wife dia keh keh keh :D

sharEna said...

rezeki isteri dpt suami prihatin =)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

ena rezeki m/curah2 dapat suami Prihatin