Wednesday, January 12, 2011

KoPi :d

buah kopi kegilaan ku sedop:D

mmg sah aku seorang yg giler kan Kopi maybe terbiasa aku menjadi seorang yg amat ketagih akan kopi dengan bau wangi kopi boleh buat kan aku tergiler2 kan kopi dan sekarang aku terpaksa mengurang tabiat yg suka kan kopi ini disebabkan aku dalam keadaan preggy maybe tidak baik buat kandungan aku kot dengan sedaya upaya aku control untuk cuba kurangkan or abaikan istilah kopi dalam minuman harian aku tapi sekali sekala boleh la aku minum sikit2 untuk mengurang tekanan keh keh keh :D

aku tak tahu sejak bile aku gemar kan kopi tapi yg pasti aku mmg suka kan kopi sedap bau Aroma kopi mmg menarik minat aku kopi boleh buat aku terasa lega saat2 tgh tegang or stress ke kopi aku rasa penyelamat aku waktu2 stress heheh :P~

minum kopi boleh buat aku tersenyum keh keh keh :D

tapi sekarang sebut nak minum kopi je mesti kene jeling ngan si husb keh keh keh marah tul kalau aku nak minum kopi coz dia tahu kopi tak baik tuk bb dalam perut aku nie aku senyum je kui kui kui :D

4 comments:

sharEna said...

ena jarang sgt minom kopi sbb kdg2 boleh jd migraine. hihi. nape ntah. kdg2 ok, kdg2 x ok. huhuh..

tp bau kopi mmg sedap =)

x elok sbb ade kaffein. tu yg ketagih jadinye..=p

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

ena mai tertarik ngan kopi sebab bau dia yg harum hahhah 2 yg tergila3 kan kopi 2 sampai asyik kene marah je :D

sedap kan bau dia heheh

ena join gathering yg nurul buat ek kat Mv mai pun nak join gak tapi kene tgk la cam ner ejad hehhe

Nrfadlh said...

fad pun suke coffee. almost everyday mesti minum kalau tak rase mcm xlengkap. hehe.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

boleh jadi geng nie heheheh
sedap kan kalau boleh mmg tak leh nak misss ngan kopi and now mai t/paksa buta kan mata hanya untuk kopi heheh