Sunday, December 20, 2009

cuti2 ahad di alamanda

minggu ahad aku isi dengan berjalan-jalan bersama ejad pergi mana lagi kalau tak ke alamanda mmg tu je tempat aku & ejad melepak-lepak sambil tgk barang-barang baby heheh aku da jatuh cinta plak kat baju baby poney kene beli nie hehehhe ejad menjeling je dia da tahu da bini dia nie cam mana pantang nampak mesti kene beli juga hahah...

tak tahu la nape aku suka plak jalan2 kat alamanda semalam rasa seronok sgt selalunye kalo aku kuar jalan2 tak de la sgt jumpa baby kan tapi semalam asyik jumpa baby je mmg sepanjang jalan 2 mata nie asyik terjumpa baby je siap ada yang kembar nie yang buat naluri ibu ku semakin menjadi2 seronoknyer tak sabar menanti yang dalam perut nie lahir ke dunia nie hehehh ...

bila aku tgk baby 2 rasa lain mcm sgt perasaan nie time 2 aku asyik duk usap perut aku yang semakin memboyot nie "baby umi tak sabar nak baby lahir ke dunia dengan selamat , umi x sabar nak dengar tangisan baby yang pertama, umi tak sabar nak tgk babah azan di telinga baby , umi tak sabar nak bagi baby susu, umi tak sabar nak mandi, belai ,& tidur kan baby"

perasaan dari hati umi ini ikhlas buat baby umi yang bakal membuat umi & babah sentiasa tersenyum walaupun penat bekerja dapat tgk baby hilang semua penat seharian bekerja ...

2 comments:

aLyNnZ said...

slm perkenalan preggey mummy..
alin br bc skit blog my's..
suker baca blog preggy mummy teringat pregnant moment dulu2..

My's itu aku SyanG... said...

salam perkenalan juga alin...
yer ker biasa la setiap orang lain2 ceritanyer hehhehe