Monday, December 7, 2009

Check-up & scan For 5 month hheheh




hureyyyyyyy aku happy sgt nak g check-up & scan esok 8 december 2009 ..
seronok betul rasa di hati ku ini heheheh ejad pon happy sgt sebab aku happy dan sentiasa senyum hehhe baby pon senyum-senyum dengan cUmelnyer dalam perut umi dia yang makin membesar nie hahha...

alhamdullah aku da semakin sihat & happy Ceria heheh dan dapat merasai perasaan seorang ibu yang hamil ....
yang seronoknyer dapat makan dengan puas2nyer wahhhh seronoknyer cakap je nak makan apa mesti dapat heheheh itu la keistimewaan yang tak dapat aku nak bayangkan betapa seronoknyer menjadi ibu hamil nie lebih2 lagi alahan aku semakin baik hehheh
ejad plak tak pernah membantah apa je aku nak makan dia bagi janji aku makan dan Sihat kalo dulu bukan main susah nak makan sampai kene paksa nangis2 baru nak makan tapi sekarang TIDAK LAGI heheheh....

tak sabar nak scan esok nak tgk baby kesayangan umi dalam perut nie buat apa dalam perut umi asyik tak mau duk diam je .. and nak bagi ejad tgk sendiri baby dia dalam perut aku nie membesar heheh..

2 comments:

NURUL said...

mys perut kamu mcm dah sarat jer. dulu nurul 5 bulan perut tak nmpk apa2 pun. perut nurul strat membulat bila kandungan nak masuk 8 bulan. masa tu mcm bam bam bam jer membulat dengan jayanya. take care tau.

My's itu aku SyanG... said...

heheheh yerker perut mai nampak bulat da sekarang nie 2 yang kadang2 bile jln2 da tak larat nak jln lama2 heheh ... yer ker baby nurul kecik je ok la 2 senang nak bergerak kan heheh ... lgi pon nurul tak ada masalah kan mai masalah ngan darah je la nie asyik kene buat H.b analysis je nie ... alhamdullah scan baby sihat je ...