Tuesday, December 1, 2009

bulan ke 5 .....

rasa mcm baru semalam aku di sahkan hamil dan sekarang usia kandungan ku sudah 5 bulan ya allah besarnyer kuasa mu aku amat bersyukur dengan apa yang engkau kurnia kan padaku... sekarang aku beransur pulih dari alahan mabuk yang betul2 buat aku tak mampu melakukan apa2 kerja .. dan alhamdullah aku semakin sihat & selera makan ku pun da semakin bertambah-tambah heheh terasa berat juga la nak bawa badan nie sekarang .. lebih2 lagi baby dalam kandungan ku semakin sihat & aktif .. aku betul2 rasa bahagia bila terasa dia menendang rasa ingin saja aku menangis dengan gembira kadang-kadang menitis juga air jernih di mata ku ... aku berharap sgt aku akan melahir kan seorang baby yang comel & sihat dan segalanyer berjalan dengan lancar..

tak sabar rasanyer nak menanti saat kelahiran anak pertama nie seronok rasanyer barang-barang persiapan baby da mula beli sikit demi sikit ... perasaan bedebar2 pon da mula terasa heheheh

2 comments:

NURUL said...

dah rasa baby tendang2 lum? masuk 5 bulan baby dah mula menendang

My's itu aku SyanG... said...

alhamdullah mai da mula rasa baby tendang2 start 4 bulan g rasa la dia bergerak2 dalam perut nie masuk 5 bulanni semakin aktif la dia nurul .. kadang2 sampai mai letih sgt tido pon susah da ...