Wednesday, December 15, 2010

Baby Shower :p


Baby shower :D aku baru perasaan ada bende nie kih kih kih agak kekampungan betul aku nie kan heheheh ... tapi cam pelik plak rasanye baru beberapa weeks aku terperasaan istilah perkataan Baby Shower aku ingat kan apa bende thats y la baru aku perasaan lebih kurang kepada ibu2 pregnant yg akan masuk ke alam deliver heheh yer kot hahha ... lebih kurang cam party for menyambut baby la nie kot hahha ...

tapi bila tgk2 decoretion for Baby Shower nie mcm tertarik plak rasanye amat la cute2 comel2 just baby product heheh sgt2 la menarik tau !!!

terasa suka plak !!!!

terasa comel sgt !!!!

betuiii .... *****

nak buat gak ke aku nie !!! beragan je lebihhh aku nihhh

mcm lepas je Ngan Si Babah hayfa kah kah kah Amat la poyo hahha ...

6 comments:

sharEna said...

klu org melayu kite buat kenduri doa selamat or majlis melenggang perut. org putih je ckp baby shower..kekeke

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

itu mcm ke ene serius la mai tak tahu time mai buat majlis melenggang perut tk de plak sampai glomor mcm 2 hahahh . zaman moden semuanye moden la ...

Nrfadlh said...

baby shower ni biasenye org yg buatkan utk kite. cth kwn2 pakat buat small party utk ibu mengandung. tp kalau nak buat sendiri pun bleh je.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

ohhh mcm 2 ek heheh malu plak mai tak tahu plak baby shower 2 apa ?? kih kih ..

antalya said...

kalo tgk citer nur kasih..ada part baby shower dlm citer ni..omputeh punya stail ni

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

kire omputeh punya tail la ek heheh itu mcm ka heheh