Wednesday, December 29, 2010

Selamat Tgl .. 2010 selamat dtg 2011:D

sebelum apa2 aku tepek pic dak2 office bahagian account huhuhuh
dalam pic nie aku sorang je mak org and aku sorang je m/buyung haha tapi tetap mcm anak dara lagi kan hahah dalam gambar je tapi kalau tgk dengan sendiri aku da nampak agak gemuk disebab perut semakin hari semakin hari memBuncittt dengan cemerlang hahha ...

see You ... Next Year muahahhaha:D

hati senang bila perut aku kenyang jeng jeng makan je la keje aku proses membesarkan apa yang patut keh keh :D hari nie aku keje last for 2010 shap kul 5 aku mau blahhhh senang citer tak payah nak duk fikir ahhhh ari nie balik lambat ke ?? yg tak bestnye si gebu babah still tak boleh nak start aduiiiiii harus b'sabar kuat kan hati pejam kan mata duk umah melayan si manis kami sudah ok Maizatul akmal ... :D ambik si manis hari nie juga still naik moto sport babah kita senyum 3 beranak ek sambil menyanyi2 sambil gelak2 atas moto hahhaha .. hati harus di senang kan kita enjoy abai kan masalah yg membelengu fikirkan perkara yg mampu buat hati ini berbunga riang .. kita enjoy last for 2010 ucapkan dengan gembira selamat Tinggal sweet moment 2010 :D

2011 menanti dengan pelbagai ragam .. si manis kami pun pasti akan menunjukkan ragam yg mencuit hati maybe hahahha ... tahun baru bermula itu bermaknanya tidak lama lagi kami semua akan berangkat ke BANDUNG pehhhh tak ingat tahun baru baby pun dapat yg baru keh keh keh besttt tak ingat hahha:D

bestnye esok cuti last 2010 .. tak sabar nak balik rumah main2 ngan si manis aku yg nakal tak terkata2 da 2 hahahhah...

8 comments:

jeilita said...

salam kenal...kami pon akan dapat baby walopon baru jek dapat baby..rezeki extra..hehe

maya amir said...

wah tahun baru pegi bercotiii..bestnye.. nanti balik, tempek gamabr byk2 sini wokeh:) happy new year:))

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

hahhaha 2 yg best 2 tahun baru g Holidayyy puas2 kah kah maya selamat tahu baru kirim salam kat si encem ek hhahah

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

salam kenal kenal juga jelita heheh alhamdullilah rezeki anak2 insyallah amin ehehhe .. selamat tahun baru

sharEna said...

mai, kereta ijad tak ok lagi ker? kesian kt hayfa & baby dlm perut. huk huk

mai, taknak pinjam kete ena ker? ena kan ade kereta kelisa biru tue. bkn pakai sgt pon sbb sllu naik kete myvi ehar. ena tak kisah pon klu nak pinjam. sampai la kete ejad baik. klu rosak jer, boleh pinjam kete ena. mmg nak tlg sgt2 mai dgn ejad nih. nak tak mai? kesian sgt kat hayfa dgn baby kecik tue. dh la skrg musim hujan. tak sampai hati bile ena bayangkan.

susah klu nak pinjam kete pak lang or as selalu. diorang pon ada nak guna kereta jgk kan? klu pakai kete ena, isi minyak jelah. pakai jer bila2 masa pun. nk kemana mana pon senang. ena ikhlas nk tolong nie. dr kereta ena tu tersadai jarang dipakai, baik tolong mai & ejad.

mai & ejad pon kene menyimpan duit. byk nak pakai duit. nk betulkan kereta pon dah makan duit byk. nk pegi bandung lagi. mcm2 hal. mai fikir eh. diskas dgn ejad ker. tawaran ena sah sampai bile2 =)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

ena terima kasih terharu sgt2 ena nak kasi pinjam kate kat kami 3 beranak takpe la ena insyallah apa yg berlaku ada hikmahnye insyallah hati kami 3 beranak kuat ..

ada rezeki insyallah keluar la kate baru hayfa & baby nanti apa2 pun mai war war kan kat ejad heheh ..

lebih baik belajar susah ena dari menyusahkan org lain kami susah takpe ena heheh ,.. hari2 ejad pesan kat mai mcm 2 ..

ena Naurah mcm mana da sihat debot cakap naurah ada masalah kulit sabar yer ena risau plak bila dgr mcm 2 ...

sharEna said...

ntah nape rase sedih sgt bile bayangkan naik moto ber-3 dgn hayfa tuh. tu yg tibe2 dtg idea.

tp klu bile2 mai rasa nk pinjam kereta, ckp jelah eh. jgn segan2. kite bkn org lain pon =)

naurah mcm biasalah mai. alahan dia tu x habis2. entah ape yg dia alah pon x tau. nnti nk bwk g pakar kulit check. skrg da ok sket dah after amek ubat kat an nur hari tue. tinggal sikit2 jelah =)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

nak buat cam mana ena dugaan 1 persatu kene terima juga belajar susah lebih baik dari terus senang betul tak ena???

mmg sedih bila terpaksa bawa hayfa naik moto kadang2 sampai kene hujan sayu je hati bila tgk muka dia tapi hayfa tetap senyum ..

insyallah ena kalau mai nak pinjam t mai cakap ek heheh

alhamdullilah naurah da ok sikit kecian naurah ek asyik ngan alahan dia kulit da putih gebu ..