Wednesday, December 1, 2010

this morning

sweet sgt bila si suami say babah x sampai hati nak kejut ummi & hayfa sleeping this morning babah harus keluar bertugas agak pagi sedikit so aku & hayfa terpaksa la bangun agak awal tak seperti runting morning biasa agak lewat sedikit .. agak malas kan aku Morning bangun pun Si suami yg kejutkan itu tandanya aku ingin bermanja2 dengan si suami HE HE HE ..

morning si anak bila di angkat or perasaan ummi tak de di sebelah secara Normalnye akan menCelik kan matanya dengan sendiri sambil tersenyum Manis Tak sangka plak aku dianugerahkan ANak dara Yg Comel Like Ummi dia kih kih kih perasaaan kah aku atau itu kenyataannye Geli telinga ku mendengarnya HA HA HA dan apa-apa jela ..

si dara now sudah pandai melasak , m/gemas , m/garang , m/nyegah org huiiit sampai sesiapa yg perasan akan m/terbeliakkan biji mata oittt garangnye Budak nie !!!! itu la penangan umminye time pregnant kan dia agak garang sewaktu mengajar anak2 muridnye kah kah kah dan hasilnye sudah jelas terbukti..

waktu tido pun boleh dikategorikan budak nie MMG lasak giler tabiat lasak ketika tido agak2nye ikut sapa ???? ummi Or babah ??? heheheh jeng jeng jeng :D aku harus akui tabiat ini adalah dtgnye dari umminye kah kah harap maklum tabiat itu sudah ku turun kan kepada anak dara ku:D

this Morning mula dengan senyuman semanis2nya ^_^


3 comments:

NURUL said...

UNTUNGNYA MAI

sharEna said...

Naurah skrg asek nk geget org. Mentang2 da ada gigi...Mmg kene jerit la dgn Ibu...huhuhu...

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

nurul untung ke mcm mmanje sgt2 kan heheh

hehhe dia nak asah gigi dia 2 ena hahah ... hayfa plak semua bende dia nak masuk mulut dia sedap kot hik hik..