Tuesday, December 14, 2010

Penghabisan 7 months mari2 tgk jeng jeng..

Tetap nak menyibuk da mcm biawak KOMONDO da hahah x leh tgk ummi take her pic mula la dia menyibuk keh keh :D

then nak main sorok2 plak ingat ummi x nampak kot dia nak ambik camera kui kui kui
nampak sebelah mata je gitu .. :D

nak main terbang2 konon heheh still atas katil busuk dia gak heheh ..D

mata aku yg cantik m'goda sesiapa yg melihatnye keh keh keh :D



anak dara kami :P

asal tgk h'bag ummi je mesti nak mengemas last2 dapat tisu pun jadi la
ummi heyyyy wat la muka cam 2 ek !!!!

puas hati & bangga ummi tak Rampas tisu 2 ek so buat la senyuman bangga tak terkata2 :D

mula kan aktiviti cam biasa suka sgt masuk mulut heheh nie la budaknye
babah say hayfa nak tumbuh gigi kot ummi :D

tetap x puas hati nak ambik second Tisu plak dalam h'Bag Ummi yer
selagi tak puas budak :P

akhirnye dapat juga cover camare ummi yer ..
Bangga nih yg buat aksi cam nie kih kih kih ...
"nie la dia anak manje EJAD"

Cantik plak Bende atas Kepala dara Cilik nie kan hehehhe :D

bila start main ngan Maksu dia buat la aksi Gedik Comel nie
tak leh tahan tgk gelagat dia kalau da start main cam nie
buat hati ummi bahagia jer ari2 mcm nih sayang ..:D

this My's Lovely Part ummi love u dearrr
bila rindu mesti ingat cara hayfa senyum or gelak like this
sgt la sweet buat hati ummi menari gembira :D ...

cam biasa la aku mmg giler tempek gambar anak dara aku kalau x pun aku tempek gambar dia with babah dia heheh mmg da jadi kebiasaan hanya dua beranak nie je yg aku gemar tempek dalam nie buat perhiasan bila aku rindu tgk la puas2 hahahha ... 7months hayfa pun semakin berlalu pergi now yg menanti 8months hayfa plak heheh tak sangka anak dara aku yg Cantik menawan nie semakin meningkat lebih matang menerokai dunia yg best gitu ... aksi2 lasak nakal akan semakin menyerlah then mulut aku pun x henti2 m/bebel or m'jerit Like TarzaN keh keh tapi hayfa da biasa dengan suara Lunak Ummi dia Comel nihhhh ... :D

6 comments:

NURUL said...

pipi hayfa makin temabam lah mai geram je tgk

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

nurul cam ner pipi tak tembam minum susu kuat betul asyik minta susu je keje dia .. botak kepala da nie hahahha ,...

sharEna said...

hayfa mmg jenis x ddk diam kan? mane x pening kepala umi dia..huhuh

naurah kdg2 ade jgk stop kejap. main guling2 atas perut ibu pulak. landing2 tgk tv heheh

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

2 la dia hayfa mmg x leh duk diam sejenak tido pun b'guling2 x reti diam ..

mmg pening sgt2 kalau babah dia tak ada haru biru jadinya keh keh..

hayfa lending kat ummi babah dia da haip takut2 adik dia tersepit hahah kakak dia kan montel TeBommmmm

Nrfadlh said...

hayfa mmg mcm imaan lah. xboleh duduk diam, suka masuk menda dalam mulut, paling best suka buat muka ala kenyit2 mata tu. huhu.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

heheh yerker mesti comel kan suka tgk la 2 yg x leh lupa comel sgt2 mereka kan heheh ..

tak tahu la bila dia stop masuk mlut la risau dia start mengutip je heheh